Στη Δανία ο Γιώργος Τσούκαλης: Αναζητά τον 20χρονο αγνοούμενο Νίκο Θεοδωρίδη

0

Μέχρι τη βόρεια Ευρώπη και συγκεκριμένα τη Δανία θα φτάσει ο Γιώργος Τσούκαλης, στο πλαίσιο των ερευνών για τον 20χρονο Νίκο Θεοδωρίδη που αγνοείται από τις 26 Νοεμβρίου 2019.

Ο κορυφαίος Έλληνας ιδιωτικός ερευνητής, μετά την εξουσιοδότηση που έλαβε από τους γονείς του 20χρονου παιδιού, ετοιμάζεται να μεταβείς τη Δανία αύριο Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020. Ο κ. Τσούκαλης και οι συνεργάτες του δεν έχουν σταματήσει ούτε λεπτό τις έρευνες από τη στιγμή που ανέλαβαν την υπόθεση, ενώ οι πληροφορίες που έχει ο συλλέξει τον οδηγούν στη βόρεια Ευρώπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αντλούνται από την προσωπική σελίδα στο Facebook του ιδιωτικού ερευνητή και πρέσβη καλής θέλησης του Silver Alert, εκφράζεται η ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη του τόσο προς τον όμιλο «ΟΦΚΑΘ Εθελοντές διασώστες» και τον πρόεδρο Χρήστο Ράμο, αλλά και προς την Silver alert Hellas Γραμμή Ζωής και τον πρόεδρο του Δ.Σ. της υπηρεσίας Γεράσιμο Κουρούκλη για την αρωγή τους στην ιδιαίτερα δύσκολη προσπάθεια εντοπισμού του εξαφανισμένου νεαρού.

Ο Γιώργος Τσούκαλης μιλώντας στο Katechaki ξεκαθάρισε ότι δεν θα σταματήσει μέχρι να φτάσει στη λύση της υπόθεσης, ενώ εύχεται να βρεθεί όσο πιο σύντομα γίνεται ο εξαφανισμένος Νίκος Θεοδωρίδης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.