Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. νεαρός Αλβανός που εκβίαζε 14χρονη με γυμνές φωτογραφίες της

0

Στην «παγίδα» ενός νεαρού από την Αλβανία, έπεσε μια 14χρονη από χωριό του δήμου Μεσσήνης, η οποία πείστηκε να του στείλει «τολμηρές» φωτογραφίες της, μέσω Instagram. Αποτέλεσμα της πράξης της ήταν ο 21χρονος να αρχίσει να την απειλεί πως θα δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες της, αν δεν δεχθεί να κάνει έρωτα μαζί του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Καλαμάτας «Ελευθερία», η 14χρονη συνομιλούσε μαζί του στο Διαδίκτυο και είχαν ανταλλάξει γυμνές φωτογραφίες, τις οποίες οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό τηλέφωνο του συλληφθέντα. Η κατάσταση, ωστόσο, ξέφυγε από τον έλεγχο όταν ο 21χρονος άρχισε να απειλεί την ανήλικη πως, αν δεν έρθει σε ερωτική επαφή μαζί του, θα αναρτήσει τις φωτογραφίες της, με σκοπό να την εξευτελίσει.

Η 14χρονη αποφάσισε τότε να μιλήσει στους δικούς της για την περιπέτειά της και επισκέφθηκε, μαζί με τη μητέρα της, την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας. Οι αστυνομικοί τη συμβούλευσαν να προσποιηθεί ότι «λύγισε» από τις απειλές του και πως θα ενέδιδε στο… «ερωτικό» του κάλεσμα.

Οι αστυνομικοί, έκτοτε, παρακολούθησαν τους διαλόγους τους και όταν είχαν επαρκή στοιχεία προχώρησαν στη σύλληψή του.

Εμπλέκεται και 17χρονος Έλληνας στην υπόθεση

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, στη δικογραφία εμπλέκεται και ένα τρίτο πρόσωπο, ένας 17χρονος Έλληνας, ο οποίος φέρεται ότι διακίνησε προκλητικά βίντεο με την εν λόγω μαθήτρια σε συμμαθητές της. Παρότι ομολόγησε στους αστυνομικούς, ο 17χρονος δεν συνελήφθη καθώς δεν βρέθηκε τίποτε επιβαρυντικό στο κινητό του και στον υπολογιστή του.

Για κακούργημα ο 21χρονος

Σε βάρος του 21χρονου Αλβανού συλληφθέντα ασκήθηκε από την εισαγγελέα Καλαμάτας ποινική δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας (με ανήλικο κάτω των 15 ετών), απόκτηση από ενήλικο μέσω Διαδικτύου επαφής με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη και με χειρονομίες και ασελγείς προτάσεις προσβολή αξιοπρέπειας του ανηλίκου στο πεδίο της γενετήσιας ζωής του, καθώς και για απειλή κατ’ εξακολούθηση.

Πηγή: policenet.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.