Στα χέρια Πακιστανών δύο ανήλικες-Ήθελε να συνάψει ερωτική σχέση με 12χρονη ο ένας

Οι αστυνοµικοί συνέλαβαν τους δύο Πακιστανούς που βρίσκονταν µε τα κοριτσάκια, ενώ δικογραφία σχηµατίστηκε σε βάρος της µητέρας τους για παραµέληση ανηλίκου και έκθεσή τους σε κίνδυνο

0

Σε διαμέρισμα άνδρα πακιστανικής καταγωγής στον Πειραιά βρέθηκαν την περασμένη Τρίτη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πειραιά δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 8 και 12 ετών, τα οποία είχαν φύγει από το σπίτι όπου ζούσαν με τη μητέρα τους.

Αναδημοσίευση από το «Έθνος», Αλέξανδρος Καλαφάτης

Η υπόθεση ήρθε στο φως ύστερα από κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία ο πατέρας τους, ο οποίος κατήγγειλε ότι τα παιδιά του κινδυνεύουν, καθώς βρίσκονται μόνα τους σε σπίτι άγνωστου προς εκείνον άνδρα. Ο 37χρονος πατέρας των κοριτσιών, που κατοικεί στα δυτικά προάστια της Αθήνας, είχε χωρίσει πριν από περίπου δύο μήνες με την 31χρονη γυναίκα του, με καταγωγή από τη Ρουμανία, η οποία στη συνέχεια πήρε τα παιδιά τους και μετακόμισε σε άλλο σπίτι.

Έκτοτε ο 37χρονος κρατούσε τηλεφωνική επικοινωνία με τη μικρή του κόρη, η οποία αρχικά πριν από 20 ημέρες τον ενημέρωσε ότι η μεγάλη της αδελφή βρίσκεται σε διαμέρισμα αγνώστου στον Πειραιά. Την περασμένη Δευτέρα, σε άλλη επικοινωνία του πατέρα με την 8χρονη, το κορίτσι κατάφερε να περιγράψει το πού βρίσκεται το επίμαχο σπίτι.

Έτσι, ο 37χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία το περιστατικό και μάλιστα έδωσε στους αστυνομικούς την ακριβή διεύθυνση του διαμερίσματος. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά κινητοποιήθηκαν αμέσως, πραγματοποίησαν έρευνα στο σημείο και διαπίστωσαν ότι πράγματι εκεί βρίσκονταν τα δύο ανήλικα κορίτσια, μαζί με δύο άντρες πακιστανικής καταγωγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο Πακιστανούς είχε προσπαθήσει να συνάψει ερωτική σχέση με την 12χρονη, την οποία έπεισε να μετακομίσει στο σπίτι του. Το αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει τη μεγάλη της αδερφή η 8χρονη, που δεν ήθελε να την αφήσει μόνη.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο Πακιστανούς που βρίσκονταν με τα κοριτσάκια, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος της μητέρας τους για παραμέληση ανηλίκου και έκθεσή τους σε κίνδυνο. Η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες τα παιδιά βρέθηκαν στο ξένο σπίτι, αλλά και να διαλευκανθούν τα κίνητρα των Πακιστανών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.