Σπύρος Λεπίδας: ΔΙ.ΑΣ. και Άμεση Δράση… ακίνητοι στην υπηρεσία των κομισάριων

0

Μετά την πρωτοφανή επίθεση στο Λιμενικό, στη Δικαιοσύνη και εν τέλει στην Αστυνομία, έχουμε μείνει στήλη άλατος με την απάθεια και την ευθυνόφοβη στάση και αυτής της κυβέρνησης αλλά και της φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Άρθρο του Σπύρου Λεπίδα, Τακτικό Μέλος Δ.Σ. Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. ΑΘΗΝΩΝ)

Ένα συνονθύλευμα πολυπολιτισμικών εγκληματικών στοιχείων, ένα κράμα κακοποιών και μπαχαλάκηδων, που έχουν αναλάβει ως νταβατζήδες και προστάτες την περιφρούρηση της περισσότερο εγκληματογόνου περιοχής, όχι μόνο των Αθηνών, αλλά δυστυχώς της Ελλάδος ολόκληρης.

Οι “υπέρμαχοι” της ειρήνης, της δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης, επιτέθηκαν εναντίον εκπροσώπων της Δικαιοσύνης και συναδέλφων του λιμενικού σώματος και μετέπειτα και της αστυνομίας, γιατί άκουσον άκουσον, προσπάθησαν ΝΌΜΙΜΑ, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες, να προσαγάγουν άτομα που πωλούν ναρκωτικά στα παιδιά μας, και διοχετεύουν τον θάνατο στις κοινωνίες και τις γειτονιές της Αθήνας.

Ένα τσούρμο από αυτόκλητους υπερασπιστές της ανομίας, ανέμεναν στην έξοδο κτηρίου στα Εξάρχεια που εξελισσόταν η έρευνα, ΕΝΟΠΛΟΙ!!!, και εξύβρισαν, απείλησαν, ξυλοκόπησαν, μαχαίρωσαν, και ευτυχώς λόγω της ψυχραιμίας των συναδέλφων, δεν πυροβόλησαν, ώστε σήμερα να θρηνούμε θύματα.

Δυστυχώς το παραπάνω έρχεται να προστεθεί σε ένα μπαράζ εγκληματικών ενεργειών, τις τελευταίες 2 μέρες, όλως τυχαίως στις περιοχές που δεν υπάρχουν και δεν περιπολούν Ομάδες ΔΙ.ΑΣ και γενικά η Άμεση Δράση.

Εν συντομία

Στις 03/04/19, βραδινές ώρες, και ενώ σε ομιλία πολιτικού προσώπου σε πολυτελή αίθουσα στου Ζωγράφου, υπήρχαν περί τους 30 ένστολους αστυνομικούς συν αστυνομικοί από την προσωπική τους ασφάλεια και φυσικά 3 ομάδες ΔΙΑΣ.

Σαν να το ήξεραν κάποιοι λοιπόν, την ίδια μέρα βραδινές ώρες, έγιναν διαδοχικές ληστείες από 3 άτομα σε καταστήματα ΟΠΑΠ σε Ν Σμύρνη και Π. Φάληρο. Περιοχές όπου η αστυνομία και η Άμεση Δράση, λειτουργεί πλέον ως ατραξιόν και φυσικά απουσιάζουν και οι ομάδες ΔΙΑΣ που είναι οι πρώτοι που θα έφταναν στα ανωτέρω περιστατικά.

Την επόμενη το πρωί 5/4/19, πάλι σε κεντρικό σημείο στο Π. Φάληρο, είχαμε έκρηξη ξανά σε ΑΤΜ όπου διαλύθηκε ολοσχερώς και φυσικά κανείς δεν συνελήφθη..

Συμπτώσεις;

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση, αλλά καλά οργανωμένο σχέδιο.

Το ερώτημα είναι ένα, κύριοι και κυρίες φυσικά… και απευθύνεται στο σύνολο του πολιτικού συστήματος και στην αστερόεσσα Φυσική Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

–Ως πότε;;;–

Ως πότε ως χώρα θα ανεχόμαστε, να ξεφτιλιζόμαστε διεθνώς με τέτοιου είδους περιστατικά;

Ως πότε οι πολίτες της συγκεκριμένης περιοχής, θα ζουν ως ελεύθεροι πολιορκημένοι, αναμένοντας από το κράτος που πληρώνουν φόρους, από το κράτος που πληρώνουν εισφορές, να τους αντιμετωπίσει ως ίσους με άλλους πολίτες, άλλων περιοχών;

Ως πότε θα ανεχόμαστε, να παίζεται στα ζάρια και στο καζίνο των πολιτικών ευθυνών, η ασφάλεια, η υγεία, η ακεραιότητα και η ζωή, όσων προσπαθούν να κάνουν απλά την δουλειά τους;

Ως πότε θα κρύβονται κάτω από το χαλί των πολιτικών σκοπιμοτήτων και της υποτακτικότητας, από πολιτική και φυσική ηγεσία αντίστοιχα, οι ευθύνες και οι αστοχίες όλων των ιθυνόντων;

Πλέον ο σοβαρός και γόνιμος διάλογος δεν αρκεί. Εάν σύσσωμο το πολιτικό σύστημα της χώρας, δεν προβεί σε υλοποίηση αυτών, που κατά καιρούς και διαχρονικά, πολλάκις έχει δεσμευτεί, θα είναι οι ηθικοί αυτουργοί του επόμενου θύματος του παρακράτους των Εξαρχείων.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.