Σωματείο Συνοριακών Φυλάκων Αττικής: Εκδήλωση για παιδιά και οικογένειες (pics)

0

Με την ψυχή τους απόλαυσαν τα παιδιά των μελών του Σωματείου Συνοριακών Φυλάκων Αττικής την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η εκδήλωση που διοργάνωσε το Σωματείο Συνοριακών Φυλάκων Αττικής στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, για τα παιδιά των μελών μας.

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 τα μέλη μας και τα παιδιά τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την θεατρική επιτυχία «Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ», του Κ. Ντίκενς, σε θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία της δημοφιλούς δημιουργού Γιούλης Ηλιοπούλου.

Ένα μοναδικό γιορτινό και λαμπερό θέαμα, ταξίδεψε στο όνειρο και τη φαντασία και μάγεψε τις καρδιές μικρών και μεγάλων ενώ έστειλε το μήνυμα της χαράς της γενναιοδωρίας και της προσφοράς. Ο Άγιος Βασίλης περικυκλώθηκε από παιδικά χαμόγελα ενθουσιασμού και μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά. Η συμμέτοχη ήταν πολύ μεγάλη και η χαρά και η ικανοποίηση των μικρών παιδιών ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς όλους τους Χορηγούς που συνέβαλαν με την Ευγενική Χορηγία τους στην πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης και να ευχηθούμε σε όλους χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.