Σήμερα πιο αναγκαία από ποτέ η ενίσχυση σε προσωπικό της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής

0

Από το Facebook του Θωμά Μπόζιαρη:

Αναρωτιέμαι τι θα γίνει όταν τις επόμενες ημέρες θα ενισχύθουν με νέο προσωπικό επίσημα ποια, κάποιες Υπηρεσίες πρώτης γραμμής όπως η Διας και η Αμεση Δράση.

Τι θα γίνει με κάποιες άλλες υπηρεσίες πρώτης γραμμής όπως η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικης(η οποία έχει να ενισχυθεί από το 2002) οι οποίες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και να διαχειριστουν ένα πολλαπλάσιο όγκο εργασίας σύμφωνα με τα νέα δεδομένα. Τις προηγουμενες ημέρες, δύο δράσεις-εξορμήσεις της Άμεσης Δράσης σε όλο τον τομέα ευθύνης της(από 06:00 εως 06:00) αλλά και τα Ναρκωτικά από επιχείρηση στα Εξάρχεια , ” θέλησαν να δοκιμάσουν ” τις αντοχές της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και συγκεκριμενα των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Αθηνών και του Τμήματος Αλλοδαπών Αθηνών.

Οι λιγοστό προσωπικο κλήθηκε να διαχειριστεί και το έκανε αποτελεσματικά, εναν μεγάλο όγκο προσαγομενων, η ροή του οποίου ήταν συνέχομενη από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι την επόμενη ημέρα το πρωί.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΆ, πάνω από 100 προσαγωγες από την τελευταία δράση, με τις περισσότερες από τις μισές να μετατρεπονται σε ΣΥΛΛΉΨΕΙΣ.

ΑΞΊΖΟΥΝ ΠΟΛΛΆ Συγχαρητήρια στους Συναδέλφους που έφεραν εις πέρας την αποστολή τους αγογγυστα, κάτω υπό αντίξοες συνθήκες.

Θα ήθελα επίσης να δώσω συγχαρητήρια και στους συναδέλφους οι οποίοι εργάζονται στα δύο ΠΡΟΚΕΚΑ Ταύρου κ Αμυγδαλεζας( τα οποία είναι ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΙΣ) και οι οποίοι κάνουν αγώνα έτσι ώστε να υποδεχτούν και να διαχειριστουν με τον καλύτερο τρόπο όλο αυτό τον όγκο των συλληφθέντων αλλοδαπων.

Αξίζει να σημειώσω εδώ ότι Υπό την επίβλεψη και τον συντονισμο του νέου Διεύθυντη, Ταξιαρχου κ. ΔΑΒΑΛΟΥ Δημήτριου – για τον οποίο έχω να πω ότι πραγματικά’ ‘Ανέστησε’ ‘ας μου επιτραπεί η έκφραση, με τη στήριξη της φυσικής και πολιτικής Ηγεσίας , την Διευθυνση – ξεκίνησαν το καλοκαίρι οι αναγκαίες εργασίες επισκευής και συντηρησης στο ΠΡΟΚΕΚΑ ΤΑΎΡΟΥ και γενικά στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, αφού είχαν προηγηθεί παραστάσεις του Σωματείου μας και αποστολή υπομνηματος με επισυμανσεις και προτάσεις, έτσι ώστε οι συνθήκες κράτησης και φιλοξενίας αλλά και οι συνθήκες εργασίας του προσωπικου να γίνουν όσο το δυνατόν καλύτερες.

Τώρα η Ηγεσια θα πρέπει να στηριξει τη Διεύθυνση και να ενισχύσει τα τμήματα διαχείρισης Μετανάστευσης με νέες προσλήψεις Συνοριακων Φυλακων!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.