Ένωση Ν/Α Αττικής: Συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τ.Α. Λαυρεωτικής

0

«Μπράβο στους συναδέλφους οι οποίοι με αυταπάρνηση και με πενιχρά μέσα επιτελούν το καθήκον τους», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής για τη σύλληψη τριών ατόμων από το Τ.Α. Λαυρεωτικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής

Η Ένωσή μας, συγχαίρει τους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικής οι οποίοι επέδειξαν επαγγελματισμό και αυτοθυσία καταφέρνοντας να συλλάβουν τρείς δράστες οι οποίοι αφαιρούσαν διάφορα αντικείμενα αξίας βανδαλίζοντας έτσι τα μνήματα από τα κοιμητήρια .

Ειδικότερα, μετά από επισταμένες έρευνες οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικής , κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη δραστών της κλοπής αντικειμένων από το Νεκροταφείο του Λαυρίου που έλαβε χώρα βραδινές ώρες της 18-12-2017.

Αφού τους έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση, διαπίστωσαν ότι επισκέπτονταν διάφορα κοιμητήρια της Αττικής προκειμένου να εντοπίσουν και να αφαιρέσουν τις βραδινές ώρες μπρούτζινα αντικείμενα. Οι παρακολουθήσεις απέφεραν «καρπούς» τελικά και οι δράστες συνελήφθησαν το βράδυ της 17-01-2018 επ’ αυτοφώρω να αφαιρούν τα αντικείμενα σπάζοντας τάφους στο κοιμητήριο της Παιανίας.

Εξιχνιάστηκε τόσο η κλοπή του νεκροταφείου του Λαυρίου αλλά και της Κερατέας και ερευνάται η περαιτέρω δράση τους. Μπράβο στους συναδέλφους οι οποίοι με αυταπάρνηση και με πενιχρά μέσα επιτελούν το καθήκον τους.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος Γιώργος Καλλιακμάνης
Ο γεν. γραμματέας Μαρίνος Κακαβάς

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.