ΣΕΦΕΑΑ για το επεισόδιο με τον πρώην βουλευτή Μελά: Επικαλέστηκε την «εξουσία» του

0

Ανακοίνωση με αφορμή το επεισόδιο ανάμεσα στους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τον πρώην βουλευτή κ. Μελά εξέδωσε το ΣΕΦΕΑΑ, το οποίο επισημαίνει ότι τέτοιου είδους φαινόμενα είναι καταδικαστέα και απαράδεκτα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α, με αφορμή επεισόδιο που δημιούργησε γνωστός πολιτικός, αρνούμενος τον έλεγχο από Συναδέλφους της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πειραιά, επικαλούμενος κατά τις μαρτυρίες των συναδέλφων μας, την ιδιότητα – “εξουσία” του, ενώ παράλληλα τους εξύβρισε, προκαλώντας εκτός των άλλων και τις διαμαρτυρίες των  πολιτών που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι  το περιστατικό:

Εκφράζει και επαναλαμβάνει  την πάγια στάση και θέση του σε τέτοιου είδους απαράδεκτα και καταδικαστέα φαινόμενα.

Ο σεβασμός στην Δημόσια Τάξη και Ασφάλεια, δεικνύει σεβασμό στη Δημοκρατία και το Σύνταγμα, ειδάλλως τα περιφρονεί με τον πιο επαίσχυντο τρόπο.

Στο υψωμένο δάχτυλο του  “ξέρεις ποιος είμαι εγώ”, έχουμε καταφέρει  την θεσμική του παραλυσία και ανικανότητα χωρίς να χάνουμε ευκαιρία να καταδικάζουμε και εκείνους που ακόμη πιστεύουν στην «αξία» του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. συμπαρίσταται με κάθε μέσο στους Συναδέλφους Ειδικούς Φρουρούς και τους αστυνομικούς που προέρχονται  από αυτούς, ζητώντας παράλληλα την πλήρη διερεύνηση και ενδεχόμενη απόδοση ευθυνών.

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O-                                             -O-   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.