Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.: Αναβολή της δίκης «Ματρόζου» λόγω… διάρροιας ενός εκ των κατηγορουμένων

0

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχωρά το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. αναφορικά με την αναβολή της δίκης των αντιεξουσιαστών που συμμετείχαν στα επεισόδια στο Κουκάκι.

Τι καταγγέλλει το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.

Σήμερα ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών εκδικάζονταν η υπόθεση για την δολοφονική επίθεση σε βάρος των συναδέλφων μας αστυνομικών, τρεις εκ των οποίων εκπροσωπούνται από τους δικηγόρους του Σ.Ε.ΦΕ.Α.Α.

Η υπόθεση αναβλήθηκε αορίστως, παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέως της έδρας, λόγω αιτήματος του ενός εκ των κατηγορουμένων ο οποίος προσκόμισε ιατρική βεβαίωση ότι νοσεί από διάρροια και κωλύματος δικηγόρου άλλου κατηγορουμένου.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης, κατόπιν αναβολής και ελπίζοντας ότι ο κατηγορούμενος θα έχει αναρρώσει, οι εξουσιοδοτημένοι δικηγόροι θα θέσουν το θέμα μεταβολής του κατηγορητηρίου σε κακουργηματικές πράξεις.

Πράγμα που όπως φάνηκε από την μη έναρξη της διαδικασίας ήταν αντικείμενο προβληματισμού τουλάχιστον του εισαγγελέως της έδρας, ο οποίος εξέφρασε τις αμφιβολίες του σχετικά με τους νομικούς χαρακτηρισμούς των εγκληματικών πράξεων ως πλημμελήματα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.