«Ρουβίκωνας»: Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει… Τα καλύτερα έρχονται…

Μπορούμε να ξεφύγουμε, ή αν αυτό δεν καταστεί δυνατό κάποιος άλλος να πάρει την θέση μας για να καλυφθεί το κενό

0

Προκαλεί την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. το ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα», ο οποίος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook υποστηρίζει ότι «και 24ωρη να γίνει η παρακολούθηση σε κάποιους από εμάς δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα».

Ο ίδιος στέκεται στο… πλευρό του αστυνομικού που «πρωταγωνιστεί» στο βίντεο από την επίθεση της αναρχικής ομάδας στο κτίριο της πρεσβείας του Ιράν, λέγοντας ότι «δεν είναι ρεαλιστικό να ζητάς από κάποιον που εκτελεί χρέη φρούρησης να είναι ”στην τσίτα” συνεχώς». Προειδοποιεί δε ότι «τα καλύτερα έρχονται και κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει…»

Αυτούσια η ανάρτηση του ηγετικού στελέχους του «Ρουβίκωνα»

«Και 24ωρη να γίνει η παρακολούθηση σε κάποιους από εμάς δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα. Μπορούμε να ξεφύγουμε, ή αν αυτό δεν καταστεί δυνατό κάποιος άλλος να πάρει την θέση μας για να καλυφθεί το κενό.

Η παρουσία πλέον πολλών ανθρώπων στην ομάδα οι οποίοι είναι άγνωστοι στην ΕΛΑΣ, μας δίνει ένα απεριόριστο πεδίο ελιγμών που θα μπορέσει να “απορροφήσει” την αύξηση της αστυνομικής πίεσης.

Όσον αφορά την κουβέντα που έχει ανοίξει για την αντίδραση του φρουρού στην πρεσβεία θα πω το εξής. Δεν είναι ρεαλιστικό να ζητάς από κάποιον που εκτελεί χρέη φρούρησης να είναι ”στην τσίτα” συνεχώς. Ο φρουρός ενός κτιρίου στην Ελλάδα (όσο υψηλά διαβαθμισμένος στόχος και εάν είναι) δεν είναι στρατιώτης του αμερικανικού πεζικού που κάνει σκοπιά σε προκεχωρημένη θέση στην έρημο του Αφγανιστάν.

Μια σοβαρή ομάδα θα εκμεταλλευτεί τις στιγμές χαλάρωσης που μοιραία θα εμφανιστούν. Εν κατακλείδι τα καλύτερα έρχονται και κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει…»

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.