Ρήμαξαν ολόκληρη πολυκατοικία στο Μεσολόγγι

0

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, διακεκριμένη κλοπή, που διαπράχθηκε τον προηγούμενο μήνα σε πολυκατοικία στο Μεσολόγγι.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βάρος ενός 19χρονου Έλληνα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, από την προανάκριση που ενέργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, προέκυψε ότι ο δράστης, ενεργώντας από κοινού με συνεργούς του, που αναζητούνται, από τις 7 μέχρι και τις 12-10-2018, στο Μεσολόγγι, αφαίρεσαν από πολυκατοικία διάφορα αντικείμενα.

Αυτά είναι:

20 συνθέσεις κουζίνας
32 ντουλάπες
48 μπαλκονόπορτες
67 παράθυρα
85 πόρτες
390 ασφάλειες από πίνακες ηλεκτροδότησης
660 διακόπτες και πρίζες
Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι δράστες από τη διάπραξη της κλοπής εκτιμάται στο χρηματικό ποσό των 205.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη και τον εντοπισμό των συνεργών του.

Πηγή: agriniopress.gr, newsit

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.