Ρέθυμνο: Τουρίστρια κατήγγειλε βιασμό ενώ τη βιντεοσκοπούσαν

0

Υπόθεση βιασμού απασχολεί τις λιμενικές και αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου μετά από καταγγελία Φινλανδής τουρίστριας η οποία νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και διαπιστώθηκαν ίχνη βίας από τον ιατροδικαστή υπηρεσίας.

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή 26 Αυγούστου το πρωί, όταν στις 10.00 η αστυνομία ενημέρωσε το Λιμενικό στο Ρέθυμνο, ότι στο νοσοκομείο νοσηλεύεται 23χρονη Φινλανδή η οποία καταγγέλλει βιασμό από δύο Αλβανούς ηλικίας 20 ετών. Μετά από παραγγελία του Λιμενικού η συγκεκριμένη νεαρή εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό, των σύμφωνα με την καταγγελία, δραστών.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ που παρακολούθησε την υπόθεση, σύμφωνα με στοιχεία από ανώτατο αξιωματικό του Λιμενικού, ενημερώθηκε για τη σύλληψη τελικά των δύο νεαρών, οι οποίοι έλαβαν 48ωρη προθεσμία για απολογία η οποία και πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 29.8.18. Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν, την με περιοριστικούς όρους απελευθέρωση τους, τη διενέργεια περαιτέρω έρευνας και η υπόθεση να ακολουθήσει τη δικαστική οδό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της καταγγελίας η 23χρονη, σύρθηκε με τη βία στον λιμενοβραχίονα του εμπορικού λιμένα στο Ρέθυμνο, όπου και παρέμεινε από τα ξημερώματα της Κυριακής στις 1.30 έως και το πρωί στις 7.00. Όλες τις ώρες της παραμονής τους στο σημείο, ο ένας εκ των νεαρών τέλεσε το βιασμό ενώ ο δεύτερος βιντεοσκοπούσε την πράξη με το κινητό του τηλέφωνο. Τις πρωινές ώρες οι φερόμενοι ως δράστες απελευθέρωσαν την 23χρονη η οποία και βρέθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή βοήθειας. Οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία και στη συνέχεια ενημερώθηκε το Λιμενικό δεδομένου ότι η πράξη τελέστηκε σε χώρο αρμοδιότητας του Λιμενικού.

Στη σύλληψή τους βοήθησε η επικοινωνία του 20χρονου Αλβανού ο οποίος είχε τραβήξει βίντεο, ο οποίος και ζήτησε ραντεβού εκ νέου στην κοπέλα. Άνδρες του λιμενικού εντόπισαν και συνέλαβαν τον 20χρονο και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη και ο φίλος του.

Αύριο η νεαρή τουρίστρια επιστρέφει στην πατρίδα της αναμένοντας την εξέλιξη της υπόθεσης η οποία θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.