“Επαναστατικός Αγώνας”: Εξαφανίστηκε η γυναίκα συνεργός της Πόλας Ρούπα

0

Τα ίχνη της Κ.Α., που είχε συλληφθεί ως εμπλεκόμενη στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», αναζητά από χθες η ΕΛ.ΑΣ. καθώς δεν έδωσε το «παρών» στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Πρόκειται για τη συνεργό της Πόλας Ρούπα με την οποία, μάλιστα, είχαν κάνει μαζί τη ληστεία στη Μαλεσίνα, η οποία είχε συλληφθεί σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στον Άγιο Δημήτριο. Η υπόθεσή της, εκδικαζόταν αυτές τις ημέρες και το δικαστήριο την έκρινε ένοχη και της επέβαλε 35ετη κάθειρξη. Ωστόσο, η Κ.Α. βρίσκονταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους καθώς είχε λήξει το 18μηνο της προσωρινής κράτησης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το βράδυ της Πέμπτης εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Δημητρίου ο πατέρας της και δήλωσε πως η κόρη του έχει εξαφανιστεί. Παραμένει άγνωστο το πώς και κάτω από ποιες συνθήκες ο πατέρας της κατηγορουμένης για τρομοκρατία έκανε τη δήλωση εξαφάνισης.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι η δικηγόρος της Κ.Α. ζήτησε να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα η ποινή, κάτι που όμως απέρριψε η Έδρα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.