Προφυλακίστηκε για το πολύνεκρο τροχαίο, μετά από απαγωγή, στο Καλό Νερό

0

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Κυπαρισσίας, ο 35χρονος Μπαγκλαντεσιανός που οδηγούσε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 13χρονη Καλαματιανή που σκοτώθηκε σε τροχαίο το βράδυ της Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου στο Καλό Νερό, μαζί με έναν 14χρονο και έναν 23χρονο.

Τη 13χρονη Ρομά την είχαν απαγάγει νωρίτερα το ίδιο απόγευμα ο 35χρονος και οι ομόφυλοί της από την Καλαμάτα (μαζί και η 18χρονη αδελφή του ανηλίκου η οποία τραυματίστηκε σοβαρά) και το αυτοκίνητό τους το καταδίωκε ο πατέρας της.

Ο προφυλακισθείς, όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και αρπαγή ανήλικης. Ο 37χρονος πατέρας της κατηγορείται και αυτός για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών (που είναι κακούργημα όταν επέρχεται θάνατος) και απολογήθηκε την περασμένη Δευτέρα. Μετά την απολογία του, ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Το μοιραίο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 13χρονη και θα τη φυγάδευε στον Πύργο Ηλείας, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με τζιπ 300 μέτρα μετά τη διασταύρωση του Καλού Νερού, με τραγικό απολογισμό το θάνατο της ίδιας, του 14χρονου και του 23χρονου – ενώ ο 35χρονος οδηγός και η 18χρονη αδερφή του ανήλικου αγοριού τραυματίστηκαν σοβαρά.

Πηγή: Ant1

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.