Προφυλακίστηκε ο οφθαλμίατρος που ζητούσε «φακελάκια» για επεμβάσεις

0

Τον δρόμο προς τις φυλακές έδειξαν οι δικαστικές Αρχές στον 51χρονο οφθαλμίατρο που δούλευε σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής και ζητούσε «φακελάκια» από τους ασθενείς του για να τους χειρουργήσει.

Η υπόθεση της δωροδοκίας διερευνήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας ιδιώτη, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε από συγγενικό του πρόσωπο, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση.

Αναδημοσίευση από cnn.gr, Μίνα Καραμήτρου

Στο πλαίσιο αυτό αστυνομικοί προσημείωσαν το παραπάνω χρηματικό ποσό και το παρέδωσαν στον καταγγέλλοντα, ο οποίος σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του γιατρού μετά την πραγματοποίηση της επέμβασης, του το παρέδωσε μέσα σε φάκελο.

Άμεσα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, επενέβησαν και συνέλαβαν τον 51χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ο παραπάνω φάκελος με το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Οι αξιωματικοί των εσωτερικών υποθέσεων εντόπισαν μέσα στο γραφείο του έξι φακέλους με 400, 300, 200 ακόμα και 700 ευρώ ενώ κάνοντας έρευνα στο σπίτι του εντόπισαν 19.500 ευρώ.

Σημειώνεται πως για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210-8779700 και στο 10301.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.