«Πρέπει να τον σκοτώσαμε…»: Σοκάρει ο διάλογος για το λιντσάρισμα του αστυνομικού

0

Σοκάρει η αποκάλυψη του διαλόγου των δύο συλληφθέντων από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, που είχαν ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του 27χρονου αστυνομικού της Ομάδα ΔΡΑΣΗ, μετά από 2,5 λεπτά λιντσαρίσματος από δεκάδες άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε επισύνδεση του υπερκοριού της ΕΛ.ΑΣ. με το κινητό τηλέφωνο του 22χρονου που ανήκει σε ομάδα αντιεξουσιαστών, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τη συνακρόαση του διαλόγου του με τον 23χρονο, την ώρα των επεισοδίων. Μία συνακρόαση που σοκάρει, καθώς ακούγονται οι φωνές των ατόμων που λίντσαραν των αστυνομικών, οι κραυγές πόνου του 27χρονου και η συνομιλία των δύο φίλων.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 22χρονος την ώρα των επεισοδίων μιλούσε τηλεφωνικά με τον 23χρονο. Ξαφνικά εκδηλώνεται η επίθεση σε βάρος του αστυνομικού, που διέκοψε την συνομιλία τους, ωστόσο και οι δύο είχαν ξεχάσει ανοικτά τα κινητά τους τηλέφωνα με τους αστυνομικούς να ακούν την οχλαγωγία και τις φωνές των επιτιθέμενων. «Σκοτώστε τον», «Πάρτε τα όλα», «Βγάλτε του το παντελόνι», ήταν μερικά από όσα άκουγαν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

«Πάρε το μηχανάκι και φύγε»

Αμέσως μετά την επίθεση στον αστυνομικό ο 23χρονος επικοινωνεί με τον 22χρονο, εκφράζοντάς τον φόβο του για το αποτέλεσμα της επίθεσης. Πιο αναλυτικά, ο 23χρονος ακούγεται να λέει: «Πρέπει να φύγουμε από εδώ, γιατί μάλλον τον σκοτώσαμε», με τον 22χρονο να τον ρωτάει: «όντως;» και τον φίλο του να λέει: «Μάλλον τον σκοτώσαμε σου λέω». «Πάρε το μηχανάκι και φύγε», τον προτρέπει το μέλος της αναρχικής ομάδας.

Να θυμίσουμε, ότι ο 23χρονος προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ ο 22χρονος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.