Που στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη δολοφονία του φαρμακοποιού στο Ψυχικό

0

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τη δολοφονία του 57χρονου φαρμακοποιού το πρωί του Σαββάτου, την ώρα που έβγαινε με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του από την πυλωτή του σπιτιού του στο Νέο Ψυχικό.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν ήδη λάβει καταθέσεις από συγγενείς και οικείους του θύματος, ενώ στο μικροσκόπιο θα μπουν ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και το κινητό τηλέφωνο του φαρμακοποιού. Αναμένεται να διαταχθεί άρση απορρήτου των επικοινωνιών προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο 57χρονος είχε δεχθεί τυχόν απειλές. Οι Αρχές θα εξετάσουν και κάθε οικονομική συναλλαγή που είχε ο φαρμακοποιός, ενώ στοιχεία συλλέγονται και για μια δικαστική διένεξη που είχε το θύμα, λόγω μια τουριστικής επιχείρησης που είχε επιχειρήσει να ανοίξει στη Λακωνία.

Ένα στοιχείο που προκαλεί εντύπωση στις Αρχές είναι ότι ο φαρμακοποιός είδε τον δολοφόνο του να έρχεται και για κάποιον λόγο φαίνεται πως άνοιξε λίγο το παράθυρο του αυτοκινήτου του. Εάν αυτό επιβεβαιωθεί τότε δεν αποκλείεται να γνώριζε τον άνδρα που το έκοψε το νήμα της ζωής και να επιχείρησε να του πει κάτι. Σε αυτή την περίπτωση αλλάζει και η έρευνα, καθώς μέχρι σήμερα αντιμετωπίζονταν ως μαφιόζικη εκτέλεση.

Πάντως σχεδόν όλοι όσοι έχουν καταθέσει κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο χωρίς προσωπικές διάφορες, που ως φαρμακοποιός βοηθούσε τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.