Πώς σχολιάζει ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ την «Ημέρα ακρόασης πολιτών»

"Ένα θετικό βήμα όχι μόνο για το ανθρώπινο πρόσωπο της Αστυνομίας αλλά και για μια ουσιαστική ανάγκη των πολιτών να μπορούν να φτάσουν στην Ηγεσία του Σώματος για το πρόβλημα τους που δεν μπορεί αλλιώς να μεταφερθεί"

0

Με θετικό τρόπο υποδέχεται ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, Παναγιώτης Χαρέλας, την πρωτοβουλία του αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για την «ημέρα ακρόασης πολιτών».

Σε ανάρτηση του στο Facebook ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ αναφέρει:

«ΗΜΕΡΑ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Για πρώτη φορά, με απόφαση του νέου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου καθιερώνεται η ημέρα ακρόασης των πολιτών κάθε μήνα.

Ήταν αναγκαίο ο απλός πολίτης να μπορεί να φτάνει στην Ηγεσία του Σώματος για προβλήματα που τον απασχολούν και είναι ανάγκη να έχει άμεση ενημέρωση η ανώτατη Ηγεσία του Σώματος.

Ένα θετικό βήμα όχι μόνο για το ανθρώπινο πρόσωπο της Αστυνομίας αλλά και για μια ουσιαστική ανάγκη των πολιτών να μπορούν να φτάσουν στην Ηγεσία του Σώματος για το πρόβλημα τους που δεν μπορεί αλλιώς να μεταφερθεί.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ακόμη και εμείς ως συνδικαλιστές να προσπαθούμε να μεταφέρουμε τα προβλήματα των πολιτών στην ηγεσία μας διαπιστώνοντας το κενό σε αυτή την επικοινωνία και ενημέρωση.

Δυστυχώς η γραφειοκρατία και η αμφισβήτηση της αξιοκρατίας προκαλεί πολλές φορές την απογοήτευση των πολιτών στην επίλυση των προβλημάτων.

Ένα θετικό βήμα του νέου Αρχηγού απέναντι στην Κοινωνία αλλά και στο κύρος της Αστυνομίας που πρέπει να αποκατασταθεί.

Η συνεδρίαση της Επιτροπής για την ακρόαση των πολιτών θα γίνεται κάθε τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα στο Αρχηγείο της Αστυνομίας από 14:00μμ έως 22:00μμ και τα αιτήματα των πολιτών θα κατατίθενται τόσο ηλεκτρονικά όσο και τηλεφωνικά καθημερινά σε συγκεκριμένες ώρες που έχουν αναρτηθεί.

Ευχόμαστε καλές συνεδρίες και αποτελέσματα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.