Πως περιγράφουν στο Katechaki αστυνομικοί το περιστατικό με τον 47χρονο που πέθανε στο Α.Τ. Ομονοίας

0

Τάσεις αυτοτραυματισμού είχε ο 47χρονος, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Α.Τ. Ομονοίας, την ώρα που τον βρήκαν οι αστυνομικοί μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στην οδό Βερανζέρου στο κέντρο της Αθήνας.

Αστυνομικές πηγές εξηγούν στο Katechaki ότι «ο 47χρονος ήταν σε κατάσταση αμόκ. Δεν υπάκουγε στις εντολές των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ., πετούσε αντικείμενα και χτυπούσε τους αστυνομικούς. Επίσης, χτυπούσε το κεφάλι στο έδαφος ενώ ήταν ξαπλωμένος κάτω, κατά την προσπάθεια να του περαστούν χειροπέδες. Πριν φτάσει η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. είχε κάνει γυαλιά καρφιά το δωμάτιο. Γι’ αυτό και η σύντροφός του είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία».
Μετά το περιστατικό που έγινε στις 5.00 το πρωί, οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. πήγαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με γδαρσίματα και μώλωπες.

Ο 47χρονος οδηγήθηκε στο Α.Τ. Ομονοίας όπου περίπου στις 9.00 το πρωί κατέληξε. Φως στα αίτια του θανάτου θα δώσει ο ιατροδικαστής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 47χρονος ήταν χρήστης ναρκωτικών, κάτι που ήταν σε γνώση της συντρόφου του.

Katechaki

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.