Ποιος είναι ο δικηγόρος που συνελήφθη για σχέσεις με την αλβανική μαφία των φυλακών – Είχαν πάει να τον δολοφονήσουν

0

Ο πρώην νομικός εκπρόσωπος του ΛΑΓΗΕ στη δικαστική διαμάχη του δημοσίου με τις εταιρείες Energa και Hellas Power (σ.σ. το περιβόητο σκάνδαλο με «πρωταγωνιστή» τον Αριστείδη Φλώρο) είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δύο δικηγόρους που συνελήφθησαν από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στο πλαίσιο της έρευνας για την αλβανική «κόζα νόστρα» των φυλακών Κορυδαλλού.

Αναδημοσίευση από reader.gr, Κώστας Παπαδόπουλος

Το απίστευτο στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι τα ηγετικά στελέχη της αλβανικής μαφίας επιχείρησαν να τον δολοφονήσουν έξω από το σπίτι του στα βόρεια προάστια -εκτελώντας «συμβόλαιο θανάτου»-, με τον δικηγόρου να δέχεται σφαίρα αλλά να γλιτώνει από θαύμα. Στο διάστημα που μεσολάβησε, ο πρώην νομικός εκπρόσωπος του ΛΑΓΗΕ φέρεται -σύμφωνα με τις νόμιμες συνακροάσεις που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ.- να ανέπτυξε σχέσεις και προσωπική συνεργασία με τη συμμορία του περιβόητου Κλοντιάν Λ.

Σε μία απ’ αυτές τις συνομιλίες, ο φερόμενος ως αρχηγός της αλβανικής «κόζα νόστρα» των φυλακών Κορυδαλλού, ακούγεται να λέει απευθυνόμενος προς τον δικηγόρο: «…όχι δε σε πήρα να με ξαναβοηθήσεις, εσύ το έκανες το δικό σου… και μπαμπάς μου να ήσουνα και αδερφός μου να ήσουνα δεν θα γινόταν αυτό το πράγμα που έγινε και κάνεις εσύ για μένα. Που εγώ πήγα να σου πάρω τη ζωή και εσύ με βοηθάς με την ψυχή σου. Στο χρωστάω…»

Μάλιστα, οι δύο άνδρες φέρονται να διατηρούν τακτική επικοινωνία και να έχουν οικονομικές συναλλαγές. Η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είναι σε εξέλιξη! Το σίγουρο είναι, πλέον, ότι μετά απ’ αυτές τις συλλήψεις αλλάζουν πολλά απ’ όσα θεωρούσαμε ως δεδομένα στην υπόθεση. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να ανοίξει ξανά ο φάκελος της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.