Ποιο είναι το θύμα της δολοφονίας στην Αγία Παρασκευή – Άρωμα… νύχτας

0

Βαρύ ποινικό παρελθόν με απόπειρες ανθρωποκτονίας, ληστεία και ναρκωτικά έχει στο φάκελό του ο 51χρονος που δολοφονήθηκε χθες στην Αγία Παρασκευή.

Το όνομά του είχε συμπεριληφθεί σε δικογραφίες γνωστών ανθρώπων της νύχτας, ενώ ήταν στον κύκλο πολύ γνωστών κακοποιών που είχαν απασχολήσει κατ’ επανάληψη το Τμήμα Εκβιαστών με βαριές υποθέσεις ξεκαθαρίσματος λογαριασμών και αντιδικίες στο χώρο της νύχτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece σε βάρος του υπήρχε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας από το 2013, συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και υπόθεση ναρκωτικών το 2002, ενώ παλαιότερα και συγκεκριμένα το 1997 είχε κατηγορηθεί και για ληστεία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σε διάφορες λαϊκές αγορές, ενώ οι Αρχές δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για ξεκαθαρίσματα που είχε το θύμα με ανθρώπους της νύχτας και με παράνομες δραστηριότητες.

Δράστης και θύμα είχαν ραντεβού στην Αγία Παρασκευή, στο νεκροταφείο, και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο άγνωστος πυροβόλησε τρεις φορές και σκότωσε τον 51χρονο.

O ιατροδικαστής όταν ολοκλήρωσε τη νεκροτομή διαπίστωσε ότι τελικά ο 51χρονος είχε δεχθεί συνολικά έξι σφαίρες από τις οποίες μάλιστα τις δύο στο κεφάλι. Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν κάλυκες των 9mm.

Cnn.gr

Της Μίνας Καραμήτρου

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.