ΠΟΑΣΥ: Τα ερωτήματα Γερακαράκου και οι απαντήσεις Χρυσοχοΐδη (videos)

0

Βίντεο με τα ζητήματα που έθεσε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, έδωσε στη δημοσιότητα η Ομοσπονδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα ζητήματα που έθεσε ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, στο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας την 31-07-2019, εν όψει της 84ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε τις απαντήσεις που έδωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ. Ο κ. Υπουργός, μεταξύ άλλων, επισήμανε την εύρεση μιας σειράς εναλλακτικών λύσεων για την αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος του Αστυνομικού.

Παρακολουθείστε το βίντεο για την επικινδυνότητα του επαγγέλματος του Αστυνομικού που επιμελήθηκε η Ομοσπονδία μας για τις ανάγκες του 29ου Πανελλαδικού Συνεδρίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και αναπαρήχθη στο Γενικό Συμβούλιο την 31-07-2019, πριν από την ομιλία του κ. Πρόεδρου και παρουσία όλων των επίσημων προσκεκλημένων.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.