ΠΟΑΣΥ για Ραχήλ Μακρή: Βούτα τη γλώσσα στο μυαλό εφόσον υπάρχει το δεύτερο

0

Σκληρή ανακοίνωση για τη Ραχήλ Μακρή εξέδωσε η ΠΟΑΣΥ, μετά τις δηλώσεις της πρώην βουλευτού στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης εναντίον των αστυνομικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων καταδικάζει τις δηλώσεις της πρώην Βουλευτού κα. Ραχήλ Μακρή για συμβάν που έλαβε χώρα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της πανδημίας και επισημαίνει για πολλοστή φορά ότι κανένα δημόσιο πρόσωπο δεν δικαιούται να εκτοξεύει ελαφρά τη καρδία ύβρεις και απειλές εναντίον των αστυνομικών χάριν εντυπωσιασμού και μάλιστα με βάση δήθεν τεκμηριωμένα στοιχεία.

Μας προξενεί κατάπληξη το γεγονός ότι χρησιμοποιεί ακραίες εκφράσεις προσβάλλοντας και αμφισβητώντας τη δημοκρατικότητα των Ελλήνων αστυνομικών για να εξυπηρετήσει πολιτικούς και προσωπικούς ενδεχομένως στόχους. Η ελληνική αστυνομία και το αστυνομικό προσωπικό πιστοποιούν καθημερινά τη δημοκρατικότητά τους με τον διαρκή επίπονο και επικίνδυνο αγώνα τους για την υπεράσπιση της δημοκρατίας τη διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης και την πάταξη της ανομίας από όπου κι αν προέρχεται.

Λυπούμαστε ειλικρινά για όσα καταλογίζει τώρα στην Ελληνική Αστυνομία γιατί η πρώην βουλευτής κατά τη διάρκεια της βουλευτικής της ασυλίας υπηρετώντας τον κοινοβουλευτισμό είχε τότε επιδείξει μία άλλη στάση αναγνωρισμένη από το συνδικαλιστικό μας κίνημα.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΟΑΣΥ
Ο πρόεδρος, Γρηγόριος Γερακαράκος
Ο γ. γραμματέας, Γεώργιος Παπατσίμπας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.