ΠΟΑΣΥ: Προσωπικές οι απόψεις του Μπαλάσκα – Δεν εκφράζουν την Ομοσπονδία

0

Ανακοίνωση με την οποία «αδειάζει» τον Σταύρο Μπαλάσκα για τις τουλάχιστον ατυχείς δηλώσεις στον τ/σ ΣΚΑΙ, εξέδωσε η ΠΟΑΣΥ. Μεταξύ άλλων η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων ξεκαθαρίζει ότι «οι απόψεις που διατυπώθηκαν δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση την ΠΟΑΣΥ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Ομοσπονδία μας, με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εκπροσώπηση της Π.Ο.ΑΣ.Υ. από τον Αντιπρόεδρο Θεμάτων Μελετών – Επιμόρφωσης Αστυνομικών, διευκρινίζει ότι στο δημόσιο λόγο την εκπροσωπούν αποκλειστικά και μόνο ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας αυτής (άρθρο 22 παρ. 4 του Καταστατικού της Π.Ο.ΑΣ.Υ.).

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τις σημερινές δηλώσεις για τις επιχειρησιακές ενέργειες στα Εξάρχεια, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων τονίζει, για μια ακόμα φορά, ότι διαχρονικά έχει εκφράσει και συνεχίζει να εκφράζει την αλληλεγγύη της στην κοινωνία. Ο σεβασμός στην προσωπικότητα του ανθρώπου, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος, ιδιότητας ή οτιδήποτε άλλου, είναι αδιαπραγμάτευτος!

Τέλος, γνωρίζουμε ότι, οι απόψεις που διατυπώθηκαν δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση την Ομοσπονδία μας, πολλώ δε μάλλον τους Έλληνες αστυνομικούς που δείχνουν καθημερινά και αδιαμφισβήτητα το ανθρώπινο πρόσωπό τους και ως εκ τούτου, άμεσα θα συγκληθούν τα αρμόδια πειθαρχικά όργανά της.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Ο πρόεδρος, Γρηγόριος Γερακαράκος
Ο γ. γραμματέας, Γεώργιος Παπατσίμπας

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Καραμαλάκης στέλνει τις δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα στον εισαγγελέα (vid.)

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.