ΠΟΑΣΥ προς Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ.: Να δοθούν οι άδειες την εορταστική περίοδο

0

Επιστολή προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, απέστειλε η ΠΟΑΣΥ για το ζήτημα της χορήγησης εορταστικών αδειών στο προσωπικό.

Το κείμενο της επιστολής

Κύριε Αρχηγέ,

Ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, που κάθε Ελληνική οικογένεια αναμένει να περάσει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πνεύμα των ημερών, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες λόγω πανδημίας, η Ομοσπονδία μας απευθύνεται σε εσάς για να σας υπενθυμίσει ότι η Ελληνίδα και ο Έλληνας Αστυνομικός, έχουν εδώ και μήνες λησμονήσει τι σημαίνει σπίτι και οικογένεια.

Επειδή δεχόμαστε εύλογα παράπονα από συναδέλφους που επιθυμούν, τουλάχιστον κατά το καθιερωμένο δωδεκαήμερο των χριστιανικών μας εορτών, να είναι κοντά στην οικογένειά τους, ζητάμε να δώσετε τη δυνατότητα αυτή άμεσα, ώστε να υπάρχει χρόνος για τον καλύτερο οικογενειακό τους προγραμματισμό.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε το από 8 Δεκεμβρίου 2020, αρ. Πρωτ.: 302/2/76, σχετικό έγγραφό μας με αίτημα να δοθεί παράταση στη δυνατότητα χρήσης του υπολοίπου των αδειών του αστυνομικού προσωπικού, έως τουλάχιστον τον Ιούνιο του 2021.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΟΑΣΥ
Ο πρόεδρος, Γρηγόριος Γερακαράκος
Ο γ. γραμματέας, Γεώργιος Παπατσίμπας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.