ΠΟΑΣΥ: Ο αστυνομικός θα σταματήσει να σας ξελασπώνει για να είσαστε στο απυρόβλητο

0

Την αντίδραση της ΠΟΑΣΥ προκάλεσε η εξαγγελία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για διακριτικά στα κράνη και τις στολές των αστυνομικών της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, της ΟΠΚΕ κ.ά. Υπηρεσιών.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης

Μετά τις τελευταίες εξαγγελίες του κ. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη εκδόθηκε η υπ΄ αριθ. 1005/21/672886 διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας με θέμα «Διακριτικά, δηλωτικά ταυτότητας του ένστολου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας – Τροποποίηση της υπ΄αριθ. 7012/6/103 από 16-7-2009 απόφασης του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας «Στολή Αστυνομικού Προσωπικού» (Β΄1426)».

Η Ομοσπονδία μας ανέκαθεν υποστήριζε και υποστηρίζει ότι η Ελληνίδα και ο Έλληνας Αστυνομικός δεν έχουν να κρύψουν ούτε φοβούνται τίποτε. Ευλόγως όμως γεννώνται κάποια ερωτήματα: Ποιος θα επωμιστεί το κόστος των προβλεπομένων αλλαγών; Ο Αστυνομικός;

Ίσως κάποιοι θεωρούν ότι λόγω του «μεγάλου ενδιαφέροντος» που έχει δείξει η πολιτεία για τον Αστυνομικό τα τελευταία 2 χρόνια, του δίνουν το περιθώριο να ξοδέψει χρήματα για λογαριασμό τους. Αρνούμαστε να πληρώσουμε χρήματα εμείς για εσάς, γιατί, όπως λέει και ο λαός μας, «με ξένα κόλλυβα δεν κάνεις μνημόσυνο».

Ο Αστυνομικός θα σταματήσει να σας ξελασπώνει για να είσαστε πάντα εσείς στο απυρόβλητο.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΟΑΣΥ
Ο πρόεδρος, Γρηγόριος Γερακαράκος
Ο γ. γραμματέας, Γεώργιος Παπατσίμπας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.