ΠΟΑΣΥ: Έκτακτη συνεδρίαση Συμβουλίου Προαγωγών Ανθυπαστυνόμων

0

Το Συμβούλιο Προαγωγών Ανθυπαστυνόμων σε Υπαστυνόμους Β΄ συνεδρίασε εκτάκτως την Πέμπτη 6 Αυγούστου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΠΟΑΣΥ, κάνοντας λόγο για εξέλιξη κατόπιν συναντήσεων – παρεμβάσεων της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σε συνέχεια των συναντήσεων – παρεμβάσεών μας προς τη Φυσική Ηγεσία του Σώματος (σχετική ανακοίνωση από 27 Ιουλίου 2020 – Αρ. Πρωτ.: 605/5/28), σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, 06 Αυγούστου 2020, συνεδρίασε εκτάκτως το Συμβούλιο Προαγωγών Ανθυπαστυνόμων σε Υπαστυνόμους Β΄ ικανοποιώντας ένα φλέγον αίτημα συναδέλφων μας, ενώ το προσεχές φθινόπωρο θα ακολουθήσει νέα συνεδρίαση του ιδίου Συμβουλίου προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία προαγωγής και όσων εκ των συναδέλφων μας πληρούν έως τότε τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις (22 έτη υπηρεσία στο Σώμα και 11 στο βαθμό).

Με την εξέλιξη αυτή υλοποιείται η δέσμευση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ προς τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας, κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ, κατά τη συνάντηση της 27ης Ιουλίου 2020, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η αμοιβαία συνεργασία και η υποβολή προτάσεων, έχουν θετικά αποτελέσματα επ’ ωφελεία του αστυνομικού προσωπικού και του αστυνομικού σώματος συνολικά.

Σημειωτέον ότι, η Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, ενόψει της κατάρτισης του νέου βαθμολογίου, έχει επίσης δεσμευτεί στην Ομοσπονδία μας για την άμεση ενίσχυση των αρμοδίων Γραφείων της Διεύθυνσης Αστυνομικού Προσωπικού, με κατάλληλο αστυνομικό προσωπικό, έτσι ώστε στο μέλλον να μην παρατηρηθούν ξανά καθυστερήσεις στις προαγωγές των συνάδελφων μας.

Τέλος, τονίζουμε ότι το ενδιαφέρον της Ομοσπονδίας μας αναφορικά με την εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας είναι διαρκές και αποτυπώνεται σε ποικίλες δράσεις και πρωτοβουλίες στο πλαίσιο λειτουργίας του συνδικαλιστικού μας κινήματος με αποδέκτες τα αρμόδια υπηρεσιακά και κυβερνητικά όργανα.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΟΑΣΥ
Ο πρόεδρος, Γρηγόριος Γερακαράκος
Ο γ. γραμματέας, Γεώργιος Παπατσίμπας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.