ΠΟΑΣΥ: Άμεση η αλληλεγγύη των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας

0
Στο πλευρό των πυρόπληκτων βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή οι Πρωτοβάθμιες Ενώσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, τόσο με συγκέντρωση και προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, όσο και με έκτακτες αιμοδοσίες. Η συγκινητική αυτή προσφορά των συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ., είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχιστεί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ

Άμεση η συμμετοχή των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων της Ομοσπονδίας στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Ανταποκρινόμενες στο κάλεσμά μας, αμέσως μετά τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 στην Κινέττα και στο Μάτι, η μια μετά την άλλη οι Ενώσεις έστειλαν στα γραφεία της Ομοσπονδίας εκατοντάδες πακέτα με είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα και άλλα είδη, τα οποία παραδόθηκαν σήμερα από αντιπροσωπεία μας στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας κα Ελένη ΡΗΓΑ και στην Διευθύντρια Κοινωνικής Υπηρεσίας κα Ελένη ΤΑΝΗ του Δήμου Μεγαρέων, προκειμένου να διατεθούν αυτά με κατ’ οίκον παράδοση και κατόπιν καταγραφής σε όσους πυρόπληκτους τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Τη διαδικασία συγκέντρωσης και παράδοσης της ανθρωπιστικής βοήθειας έφεραν εις πέρας αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας.

Η μαζική ανταπόκριση προσφοράς και αλληλεγγύης της αστυνομικής οικογένειας προς το δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας, η οποία συνεχίζεται, καταδεικνύει το υψηλό αίσθημα ευθύνης του Έλληνα Αστυνομικού αλλά και την, και με αυτό τον τρόπο, επιβεβαίωση του κοινωνικού του ρόλου και της ανθρωπιστικής του αποστολής, ιδίως σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών, όπως αυτή που βιώνουμε την τελευταία εβδομάδα.

Η Ομοσπονδία ευχαριστεί τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες σε όλη την Ελλάδα που συνέβαλαν με κάθε τρόπο στη συγκέντρωση της ανθρωπιστικής αυτής βοήθειας, τιμώντας τον όρκο τους και υπενθυμίζοντας σε όλους ότι το φιλότιμο του Έλληνα Αστυνομικού είτε αφορά το υπηρεσιακό είτε το ανθρωπιστικό σκέλος, του λειτουργήματός του, είναι ανεξάντλητο, όσο κι αν αισθάνεται αδικημένος και απαξιωμένος, σήμερα.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Ο πρόεδρος, Γρηγόριος Γερακαράκος
Ο γ.γ., Γεώργιος Παπατσίμπας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.