Περιπέτεια για αστυνομικό που τραυματίστηκε από κακοποιό – φορέα του HIV

0

Σε μία απίστευτη περιπέτεια έμπλεξε αστυνομικός κεντρικής υπηρεσίας των Αθηνών, ο οποίος κατά τη διάρκεια επιχείρησης για τη σύλληψη διακινητών ναρκωτικών τραυματίστηκε –ευτυχώς ελαφρά- στο χέρι από άτομο που αντιστάθηκε και στη συνέχεια δήλωσε ότι είναι φορέας HIV.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε υπό ανακαίνιση χώρο βιοτεχνίας στο Γαλάτσι, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν αρχικά έναν 38χρονος ο οποίος εντοπίστηκε την ώρα που έβγαινε από την κλειστή επιχείρηση να έχει πάνω του ένα φιαλίδιο με περισσότερα από 120 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης (σ.σ. πρόκειται για ιδιαίτερα εθιστικό και τοξικό ναρκωτικό). Στη συνέχεια οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, πραγματοποίησαν έφοδο στον χώρο, όπου εντόπισαν ακόμη έναν 38χρονο που επιχείρησε να διαφύγει της σύλληψης και αντιστάθηκε σθεναρά στους αστυνομικούς που προσπάθησαν να του περάσουν χειροπέδες.Κατά τη διάρκεια της πάλης, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρια (γρατσουνιά με αίμα) ένας από τους αστυνομικούς, ο οποίος μεταφέρθηκε σε κρατικό νοσοκομείο καθώς ο συλληφθείς υποστήριξε ότι είναι φορέας HIV κι αυτόματα σήμανε συναγερμός λόγω της επαφής που είχαν. Στον αστυνομικό –ο οποίος είναι καλά στην υγεία του- χορηγήθηκε προληπτικά φαρμακευτική αγωγή, ενώ επέστρεψε και στην υπηρεσία του.

Όσον αφορά την έρευνα στην από ανακαίνιση βιοτεχνία, οι πληροφορίες των αστυνομικών αποδείχθηκαν αξιόπιστες, καθώς εντοπίστηκαν ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης, ναρκωτικών δισκίων και έκστασι, μεθαμφεταμίνης σύνεργα για διαμοιρασμό, διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των 2.600 ευρώ (σ.σ. από παράνομες δραστηριότητες).

Πηγή: reader.gr

Του Κώστα Παπαδόπουλου

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.