Πένθος στην ΕΛ.ΑΣ. – Aστυνομικός “έφυγε” από τη ζωή

0

Το νήμα της ζωής κόπηκε ξαφνικά για τον 44χρονο αστυνομικό από την Λαμία, που είχε υπηρετήσει και στη φρουρά του Κώστα Καραμανλή, όταν ήταν πρωθυπουργός.

Ένα από τα καλύτερα παιδιά της Λαμίας που είχε φτιάξει τα τελευταία χρόνια τη ζωή του στην Αθήνα, ο Αλέξανδρος (Αλέκος) Μώρης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 44 του χρόνια.

Βρισκόταν στο σπίτι του στο Περιστέρι, όταν ξαφνικά φάνηκε να χάνει τις αισθήσεις του. Η γυναίκα του αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο που έφτασε πολύ γρήγορα στο σπίτι αλλά παρά τις προσπάθειες δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.

Βαρύ το πένθος και στην οικογένειά του στη Λαμία, στο άκουσμα της τραγικής είδησης. Κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Όλοι έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για τον Αλέκο, που έφυγε από τη Λαμία όταν πέρασε στην Αστυνομία. Δραστήριος και αγαπητός έφτασε να βρεθεί στη φρουρά του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Το χαμόγελό του και η διάθεση για προσφορά, θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν από κοντά.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του εκτός από την αγαπημένη του γυναίκα και δύο μικρά παιδιά. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 10:30’ το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Κοιμητήριο του Περιστερίου.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

lamiareport.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.