Πέλλα: Ένας νεκρός και πάνω από 40 αστυνομικοί νόσησαν από κορονοϊό

0

Περισσότεροι από σαράντα αστυνομικοί έχουν νοσήσει από κορονοϊό τον τελευταίο μήνα στην Πέλλα, ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει την τεράστια διασπορά του ιού στη συγκεκριμένη περιφερειακή ενότητα. Μεταξύ των νοσούντων περιλαμβάνεται και ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας, Κωνσταντίνος Τσαβδαρίδης, ο οποίος μετά από 14 μέρες καραντίνα και αφού το δεύτερο τεστ βγήκε αρνητικό, επέστρεψε στα καθήκοντά του.

Κατά τον ίδιο, ο αριθμός των νοσούντων αστυνομικών στην Πέλλα είναι πολύ μεγάλος για τα δεδομένα της περιοχής, ενώ το τοπικό αστυνομικό σώμα θρηνεί ήδη και τον πρώτο του νεκρό από τον κορονοϊό. Πρόκειται για έναν 52χρονο αστυνομικό, ο οποίος υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.

«Ο συνάδελφος ήταν πάντοτε χαμογελαστός, επικοινωνιακός και πολύ καλός αστυνομικός. Υπηρετούσε σε μάχιμο πόστο και ήταν όλη μέρα στο δρόμο με το περιπολικό. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι με το χαμό του», τονίζει στο ethnos.gr ο κ. Τσαβδαρίδης.

Κατά τον ίδιο, ο εκλιπών αστυνομικός παρουσίασε συμπτώματα πριν από περίπου είκοσι μέρες και τις επόμενες δέκα ημέρες νοσηλεύθηκε στο Νοσοκομείο της Έδεσσας. Την τελευταία εβδομάδα η υγεία του παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύθηκε διασωληνωμένος, μέχρι να χάσει τη μάχη με τον ιό.

Καταγόταν από το Θεοδωράκι Αριδαίας, ενώ η σύζυγός του και ο 16χρονος γιος του δε νοσούν από κορονοϊό. Κατά τον κ. Τσαβδαρίδη, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, αν ο 52χρονος κόλλησε τον κορονοίό επί του καθήκοντος ή από κάποια επαφή του.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.