Η παρουσία της Ένωσης Αξιωματικών Ν. Αιγαίου στο 30ο συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ

0

Δυναμικό «παρών» έδωσε η Ένωση Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου στο 30ο συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ, που φέτος διεξήχθη στα Ιωάννινα. Μεταξύ άλλων, κατατέθηκαν στο τραπέζι μία σειρά από προτάσεις – αιτήματα, που συμπεριλήφθησαν στο ψήφισμα του συνεδρίου,

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το διήμερο 25-26 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα το 30ο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.. Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε στις εργασίες του εν λόγω συνεδρίου δια των αντιπροσώπων αυτής, του Πρόεδρου και του Γενικού Γραμματέα.

Στο πλαίσιο της συνεδριακής διαδικασίας τέθηκαν από την πλευρά μας αιτήματα, τα οποία -μεταξύ άλλων- συμπεριλήφθηκαν στο Ψήφισμα του Συνεδρίου, όπως:

  • Εξασφάλιση δωρεάν μετακίνησης με τα ΜΜΜ της Αττικής και για τους αστυνομικούς της περιφέρειας.
  • Έγκαιρη και επαρκής αριθμητικά ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό των Υπηρεσιών της περιοχής μας, προς διασφάλιση του τουριστικού προϊόντος.
  • Στελέχωση των γενικών και μερικών διαχειρίσεων των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων και Διευθύνσεων Αστυνομίας με προσωπικό που διαθέτει πτυχίο οικονομικών-λογιστικής.
  • Ορθολογικοποίηση των διατιθέμενων αστυνομικών δυνάμεων σε Μέτρα Ασφαλείας-Τάξης.

Με την ολοκλήρωση 30 ετών συνδικαλιστικής δράσης, δηλώνουμε παρόντες συνεχίζοντας τον αγώνα για την εξάλειψη των στρεβλώσεων και την κατάκτηση της κανονικότητας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Αναστάσιος Ι. Ζήφος (αστ. υποδιευθυντής)
Ο γ. γραμματέας, Πέτρος Β. Βασιλάκης (αστυνόμος Α’)

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.