Παρέμβαση της Ένωσης Πειραιά για το περιστατικό με τον πρώην βουλευτή Π. Μελά

0
Με μία καυστική ανακοίνωση η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, σχολιάζει το περιστατικό που συνέβη το πρωί της Παρασκευής με τον πρώην βουλευτή, Παναγιώτη Μελά, όταν τον σταμάτησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ επειδή μιλούσε στο κινητό τηλέφωνό του ενώ οδηγούσε, τους συμπεριφέρθηκε απρεπώς και αρνήθηκε αρχικά να τους δώσει τα στοιχεία του.

«ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ;;;»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά

Με αφορμή την προσαγωγή πρώην βουλευτή Πειραιά στο Α.Τ. Δημοτικού Θεάτρου από συναδέλφους της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά, δηλώνουμε ότι, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να προσβάλλει βρίζοντας τον σκληρά εργαζόμενο Αστυνομικό, που αγόγγυστα καθημερινά με κίνδυνο ζωής, χωρίς μέσα και με υπερεργασία, προσφέρει τα μέγιστα για την ασφάλεια του πολίτη.

Χθες, δίναμε συγχαρητήρια στο προσωπικό της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά για την σύλληψη δραστών που ενεργούσαν κλοπές στη Μύκονο, σε συνέχεια των χιλιάδων ανάλογων περιπτώσεων συγχαρητηρίων προς την ίδια ομάδα για το έργο της. Μιας Υπηρεσίας, ψηλά στην συνείδηση των πολιτών για την με αυταπάρνηση και θυσίες προσφορά της.

Η Ένωσή μας από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με τους συναδέλφους, εκφράζοντας την στήριξή μας και θέτοντας το νομικό μας τμήμα στη διάθεσή τους για οτιδήποτε χρειαστούν. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι εμείς οι Έλληνες Αστυνομικοί θα συνεχίσουμε ανεπηρέαστοι το έργο της προσφοράς απέναντι στην κοινωνία, καταδικάζοντας κάθε συμπεριφορά που μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω.

Το ίδιο ζητάμε να πράξουν όλοι όσοι πιστεύουν και αγωνίζονται, μαζί με εμάς, για μια σύγχρονη Αστυνομία που θα λειτουργεί με επαγγελματισμό και ανεπηρέαστα από κάθε είδους παρεμβάσεις.

Όλοι οι πολίτες, “Επώνυμοι-Ανώνυμοι”, “Γνωστοί-Άγνωστοι”, είναι ίσοι απέναντι στο νόμο!!!

Για το Δ.Σ
Ο πρόεδρος, Σπυρίδων Λιότσος
Η γ.γ., Αργυρώ Μαλαχία

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.