Με παρέμβαση Μητσοτάκη, εντολή του Αρχηγείου για ενίσχυση στην Κρήτη

0
Η δυναμική αντίδαση των τριών Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κρήτης (Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Λασίθι), αλλά κυρίως η επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, στις μηδενικές μεταθέσεις-αποσπάσεις που αποφάσισε η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έφερε την αντίδραση αργά το μεσημέρι του Σαββάτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Parakritika.gr, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε για το θέμα των μεταθέσων και υπήρξε παρέμβασή του προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.
Κατόπιν, από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. στάλθηκε το ΕΠΕΙΓΟΝ, όπως βλέπετε έγγραφο που εξασφάλισε το Parakritika.gr και υπογράφεται από τον Επιτελάρχη και πρώην ΓΑΔ Κρήτης, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Λαγουδάκη, προς όλες τις Περιφερειακές Γενκές Αστυνομικές Διευθύνσεις, με βάση το οποίο ζητείται να ενημερωθεί το προσωπικό τους που επιθυμεί να αποσπαστεί ή να μετακινηθεί προσωρινά στα τμήματα Τροχαίας στην Κρήτη.
Μάλιστα, από το Αρχηγείο ζητείται να προσκομιστούν τα στοιχεία και οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μέχρι το αργότερο την ερχόμενη Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου και έως τις 3 μ.μ.
πηγή: parakritika.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.