Παρέμβαση Ένωσης Αθηνών: «Έξω η Αστυνομία από τα γήπεδα – αρένες»

0

Στο 401ΓΣΝΑ, όπου συνάδελφοι τους της ΥΜΕΤ μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες μετά τα επεισόδια σε βάρος τους από οπαδούς του Πανιωνίου, έξω από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Νέας Σμύρνης, έσπευσαν μέλη του προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Αναλυτικά η παρέμβαση της Ε.ΑΣ.Υ.Α. στο Facebook

Για ακόμα μία φορά συνάδελφοί μας έπεσαν θύματα της τυφλής οπαδικής βίας. Συγκεκριμένα σε έναν σχετικά “αδιάφορο” αγώνα μπάσκετ όπου είχε στο γήπεδο μόνο οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας, περί τα 40 άτομα άνευ λόγου και πραγματικής αιτίας, προκάλεσαν σοβαρότατα επεισόδια.

Το “μάρμαρο” στην κυριολεξία πλήρωσαν οι συνήθεις ύποπτοι, οι αστυνομικοί, που εκτελούσαν υπηρεσία στο γήπεδο, μία διμοιρία της ΥΜΕΤ των 9 ατόμων (αφού τόσους τους αφήσανε), μέτρησε 3 τραυματισμούς, ένας εκ των οποίων στο πρόσωπο. Ευχόμαστε περαστικά στους συναδέλφους !

Εμείς πάλι βρεθήκαμε στο 401 ΓΣΝΑ δίπλα τους, απλά είναι περιττό να πούμε ότι έχουμε βαρεθεί το τελευταίο τρίμηνο να επισκεπτόμαστε τραυματίες συναδέλφους.

Υ.Γ. Αυτοί που δημιουργούν τα επεισόδια στα γήπεδα και τα οποία πληθαίνουν τον τελευταίο, καιρό απ’ ότι καταλαβαίνουμε έχουν κάποιες υπερφυσικές ιδιότητες και ως δια μαγείας εμφανίζονται δίπλα στις αστυνομικές δυνάμεις, δημιουργούν επεισόδια και μετά εξαφανίζονται.

Το χιούμορ δυστυχώς είναι το μόνο που μας απέμεινε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.