Παντελής Μανιάτης: «Δώσαμε τη μάχη κάτω από αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες»

0

Από το Facebook του Παντελή Μανιάτη:

Θέλω να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου, όλους εκείνους και εκείνες που με εμπιστεύτηκαν με τη ψήφο τους και με εξέλεξαν τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής όσο και στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. ως Αντιπρόσωπο.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψήφιούς μου που μας εμπιστεύτηκαν, πίστεψαν στο το όραμά μας και εντάχθηκαν στο ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Β/Α.Α. Ευχαριστώ τον κάθε ένα προσωπικά, γιατί δώσαμε τη μάχη κάτω από συνθήκες πρωτόγνωρες και αντίξοες για εμάς και τη φιλοσοφία μας. Με λίγα αλλά “γνωστά” παπαγαλάκια του διαδυκτίου και με λίγους αλλά “γνωστούς” δημοσιογράφους που καθημερινά εκτόξευαν λάσπη και αμαύρωναν τόσο το Συνδικαλιστικό Κίνημα όσο και τις προσωπικότητές μας. Τελικά, η Δημοκρατία μίλησε και το αποτέλεσμα ήταν, είναι και θα είναι αδιαμφισβήτητο, όσο αυτό και εάν είναι δυσάρεστο…
Τέλος, νιώθω την ανάγκη και μέσα από αυτό το μέσο να εκφράσω την μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη μου στην Οικογένειά μου (!!!) που όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με τον Συνδικαλισμό υπομένει, επιμένει και καθημερινά με την στάση της μου δίνει ενέργεια και δύναμη ώστε με μεγαλύτερο σθένος και όρεξη αντιμετωπίσω τα προβλήματα του εργασιακού μας Κλάδου.
Καλή δύναμη και καλή θητεία σε όλους…
Να είστε βέβαιοι πως η νέα μέρα ξεκινάει δυναμικά…
Πλέον, έχουμε την εμπειρία την όρεξη και τη δύναμη να αλλάξουμε – διορθώσουμε όλα όσα μας απασχολούν…
Σας καλώ όλους να σταθείτε συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια…
Τώρα μόλις ξεκινάμε…
Η δύναμη είστε ΕΣΕΙΣ και μόνο ΕΣΕΙΣ…
Μανιάτης Ι. Παντελής
Γεν. Γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής.
Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Αν. Μέλος Συμβουλίου Μεταθέσεων Δ.Α.Β/Α.Α.
Μελος Δύναμης Αστυνομικών Βορειοανατολικής Αττικής (Δ.Α.Β/Α.Α)

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.