Πανελλήνια Ένωση Πυροτεχνουργών: Στο «Hilton» η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας (pics)

0

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα της έκοψε η Πανελλήνια Ένωση Πυροτεχνουργών, σε μία λαμπερή εκδήλωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Hilton». Μάλιστα, είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που επιλέγουν το φημισμένο ξενοδοχείο για την εκδήλωση.

Συντονίστρια της εκδήλωσης η επικοινωνιολόγος, Γεωργία Παράσχου, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις όχι μόνο με την εμφάνιση της αλλά και με την άψογη παρουσίαση της βραδιάς, έχοντας άλλωστε μακρά πείρα στον συντονισμό εκδηλώσεων για Ενώσεις και Συλλόγους της ΕΛ.ΑΣ.

Κατά την έναρξη της βραδιάς, απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό με ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πυροτεχνουργών, Ιωάννης Τουπαδάκης και ο Γενικός Γραμματέας, Γεώργιος Τσαπάρας, ο οποίος επεσήμανε τη σημασία της εκδήλωσης για τα μέλη της Ένωσης -πυροτεχνουργούς και συνοδούς αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης εκρηκτικών.

Σύντομο χαιρετισμό και θερμές ευχές σε όλο το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. απηύθυναν:

  • ο Διευθυντής ΔΕΑΔ, κ. Εμμανουήλ Κονσολάκης,
  • ο Αναπληρωτής διευθυντής της ΥΕΕΜΣΑΣ, κ. Νικόλαος Ζωνουδάκης,
  • ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, κ. Γεωργιος Καλλιακμάνης,
  • ο τέως Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πυροτεχνουργών, κ. Βασίλειος Γιαμπουράς,
  • ο πρώην Διευθυντής Γραφείου Υπουργού του Πολίτη, κ. Βασίλειος Μαστρογιάννης,
  • ο Διευθυντής Ασφαλείας του HILTON Ελλάδας, κ. Ανδρέας Τζούρος.

Στη συνέχεια, κλήθηκε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος, πατήρ Αντώνιος Χρήστου, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, για την ευλογία και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με όλους τους συντελεστές να αποκομίζουν θετικά σχόλια. Άψογη η φιλοξενία του ξενοδοχείο «Hilton», ενώ χρήζει αναφοράς η συνεχής στήριξη του Γενικού Διευθυντή για την «Hilton» Ελλάδας και Κύπρου, κ. Bart Van de Wingel, καθώς και του Διευθυντή Ασφαλείας «Hilton» Ελλάδας, κ. Ανδρέα Τζούρου, τους οποίους ευχαρίστησε θερμά το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Πυροτεχνουργών.

Σύσσωμο το Δ. Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Πυροτεχνουργών ευχήθηκε καλή χρονιά, δύναμη και υγεία για τα μέλη και τις οικογένειες τους.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.