Παν. Κορδολαίμης: Μέγιστη τιμή που υπηρέτησα για 36 έτη την ΕΛ.ΑΣ.

0

Το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα στέλνει ο αντιστράτηγος (ε.ο.θ.) της ΕΛ.ΑΣ. Παναγιώτης Κορδολαίμης, ο οποίος μετά από μία μακρά πορεία στο Σώμα αποστρατεύεται.

Το μήνυμα του Παναγιώτη Κορδολαίμη

Δρασκελίζοντας το κατώφλι εξόδου από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, αφήνω πίσω μου την μεγάλη και στοργική αγκαλιά του Σώματος που υπηρέτησα με σεβασμό και ευπρέπεια επί τριάντα έξι έτη. Έτη υπηρεσίας όχι μόνο στο Σώμα, αλλά και στην Κοινωνία μας και στην Πατρίδα.

Ένα μακρύ και συναρπαστικό ταξίδι ζωής, όπου συνεργάστηκα με αξιόλογους συναδέλφους. Η τιμή ήταν και παραμένει μέγιστη για εμένα που θήτευσα όλα αυτά τα χρόνια σε αυτή την Υπηρεσία. με ανθρώπους της άοκνης προσφοράς και της υπέρτατης θυσίας.

Ευχαριστώ την Ελληνική Πολιτεία, που διαχρονικά, με τίμησε και μου εμπιστεύτηκε θέσεις υψηλής ευθύνης. Επίσης ευχαριστώ την οικογένειά μου, που ήταν συνοδοιπόρος μου όλα αυτά τα χρόνια, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές.

Όσους αφήνω πίσω, στην ενεργό υπηρεσία, τους εύχομαι υγεία και ακάματη συνέχιση του απαιτητικότατου έργου τους.

Ιδιαίτερα δε εύχομαι, στους Δοκίμους των Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας να έχουν υγεία σώματος και ψυχής, ώστε να μπορέσουν να υπηρετήσουν τον πολίτη με σεβασμό, ευπρέπεια και αλτρουισμό.

Παναγιώτης Κορδολαίμης
Αντιστράτηγος (ε.ο.θ.), Ακαδημιάρχης

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.