Πάκος: Αστυνομικοί σε πεδίο βολής στα Εξάρχεια

0

Για το άβατο των εξαρχείων μίλησε για ακόμα μια φορά ο Πρόεδρος Αστυνομικών της Αθήνας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, με αφορμή την ανεπιτυχή επιχείρηση του Λιμενικού σε κτίριο επι της οδού Ερεσού.

Όπως ανέφερε ο κ. Πάκος “η πληροφόρησή μου είναι ότι η Αστυνομία δεν γνώριζε για την επιχείρηση. Ενημερώθηκε την ώρα που λένε. Από την εμπειρία μου αν σχεδίασαν επιχείρηση εντός των Εξαρχείων και ενημέρωσαν το ΑΤ Εξαρχείων τότε δεν βλέπουν τηλεόραση. Για να επιχειρήσεις μέσα στα Εξάρχεια, θέλεις στρατό».

Όταν βλέπουμε πως σε μία περιοχή 20 λεπτά από τη Βουλή και το γραφείο του εκάστοτε πρωθυπουργού 50 ένοπλοι κουκουλοφόροι μπορούν να κάνουν αυτά τα πράγματα, καταλαβαίνετε πως δεν μπορεί να υπάρξει κατ΄ οίκον έρευνα”.

Στη συνέχεια μάλιστα επεσήμανε πως «οι συνάδελφοι είναι κάθε βράδυ στόχοι σε πεδίο βολής. Οι μπαχαλάκηδες εκπαιδεύονται επάνω στους άνδρες των ΜΑΤ» και τόνισε προς όλες τις κατευθύνσεις πως τα Εξάρχεια αποτελούν “΄άβατο”. Μάλιστα αποκάλυψε πως “την τελευταία φορά που πήγε αστυνομία εκεί για να κάνει επιχείρηση να πάρει το κράτος ή ο ιδιοκτήτης μια κατάληψη πίσω πήγαν 100 αστυνομικοί» υπογράμμισε.

 

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.