Πάιατ για επίθεση Ρουβίκωνα στην αμερικανική πρεσβεία: Ανόητος και παράλογος βανδαλισμός

0

Με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, καταδίκασε την καταδρομική επίθεση με μπογιές που έκανε ο Ρουβίκωνας τα ξημερώματα της Δευτέρας (07.01.2019) στην αμερικανική πρεσβεία.

Ο Αμερικανός πρέσβης καταδικάζει, φυσικά, την επίθεση που έκανε ο Ρουβίκωνας στην είσοδο του πάρκινγκ της πρεσβείας και τη χαρακτηρίζει ανόητο και παράλογο βανδαλισμός.

Ο Τζέφρι Πάιατ ξεκινά το tweet του ευχόμενος… καλή χρονιά στα greeklish και εκφράζει τη χαρά του που επέστρεψε στην Ελλάδα. Λόγω του shutdown της κυβέρνησης των ΗΠΑ, όπως λέει, οι παρεμβάσεις του θα είναι περιορισμένες. Και στη συνέχεια αναφέρεται στην καταδρομική επίθεση από τα μέλη του Ρουβίκωνα.

«Καλή χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πίσω στην Ελλάδα! Κατά τη διάρκεια της συγκυρίας αυτής στην αμερικανική κυβέρνηση (σ.σ. το shutdown), θα έχω λιγότερη καθημερινή δημόσια παρουσία, αλλά θέλω να καταδικάσω τον σημερινό ανόητο και παράλογο βανδαλισμό στην αμερικανική πρεσβεία και να ευχαριστήσω την Ελληνική Αστυνομία για την άμεση αντίδρασή της» έγραψε ο Τζέφρι Πάιατ.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.