Π. Σβερώνης για την ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ: «Να σταματήσει η υποκρισία»

1

Με έκπληξη διάβασα σήμερα την ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ αλλά και την ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κυρίου Ραγκούση στην Βουλή, που μιλάνε για οπισθοδρόμηση της Αστυνομίας με την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ 1.500 ειδικών φρουρών.

Άρθρο του Παναγιώτη Σβερώνη
Πρόεδρος Δ.Σ. της ΠΟΣΥΦΥ

Θα είμαι σκληρός και δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου. Λοιπόν κύριοι συνδικαλιστές της ΠΟΑΣΥ είκοσι χρόνια πίσω δεν φέρνει το σώμα η πρόσληψη Ειδικών Φρουρών και Συνοριακών Αστυνομικών αλλά ΕΣΕΙΣ που κάθε μέρα διχάζεται το Σώμα. ΕΣΕΙΣ που όλα αυτά τα χρόνια φέρατε συναδέλφους που δουλεύανε στο ίδιο περιπολικό και στην ίδια μηχανή να μην μιλιούνται μεταξύ τους. ΕΣΕΙΣ που δίνατε εντολές μέσω του Τύπου εν είδει εισαγγελέα σε πολίτες να μην σταματούν σε ελέγχους Συνοριακών αστυνομικών.

ΕΣΕΙΣ κύριοι συνδικαλιστές που φωνάζατε έξω από πολιτικά κόμματα ότι είστε στο σπίτι σας. ΕΣΕΙΣ κύριοι της ΠΟΑΣΥ “συμφωνήσατε” τους Ειδικούς Φρουρούς και τους Συνοριακούς Φύλακες να τους εντάξουν μισθολογικά σε τρίτη κατηγορία σαν απόπαιδα, όταν έχουν τις ίδιες αρμοδιότητες και καθήκοντα με τους μη ανακριτικούς υπαλλήλους τους δικούς σας. ΕΣΕΙΣ κύριοι της ΠΟΑΣΥ έναν υπαστυνόμο προερχόμενο από ειδικό φρουρό ή συνοριακό φύλακα επιτρέψατε να βρίσκεται στην Γ’ κατηγορία προσωπικού και ένα αρχιφύλακα μη παραγωγικό πριν της πανελλήνιες εξετάσεις στην Β’ κατηγορία.

Θα μπορούσα να γράφω ώρες αλλά θα σταματήσω εδώ, θέλω μόνο να απευθυνθώ σε όλους τους αστυνομικούς της χώρας ανεξαρτήτου τρόπου πρόσληψης να είναι ενωμένοι να πετάξουν από τον συνδικαλισμό ανθρώπους που ο μόνος σκοπός τους είναι η προσωπική προβολή και ανέλιξη σε κάποιο πολιτικό κόμμα. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!!

1 Comment
  1. Γαλαζιος Λαζαρος says

Πολυ σωστα τα λεει ο Κος Σβερωνης και δεν ειναι μονο αυτα!!!….Προς ενημερωση των ανημερωτων λοιπον…..Σε καμια αλλη χωρα της Ε.Ε. δεν εισαγονται απο σχολικες εξετασεις αστυνομικοι,καλως που εχουμε αυτο το συστημα ΑΛΛΑ η πραγματικοτητα και η νομοθεσια ειδικα η ευρωπα’ι’κη που ειμαστε υποχρεωμενοι να εφαρμοζουμε επιβαλει τα εξης…Ο συνοριακος φυλακας ειναι βαθμος και ειδικοτητα αναγνωρισμενη εντος της ενωσης,καθοριζει ΚΛΑΔΟ σχετικο!!!!…Ειμαστε υποχρεωμενοι να τον ολοκληρωσουμε σε ολα τα επιπεδα….Οι προσληψεις προσωπικου επιβαλονται αμεσα,δεν ειναι ρεαλιστικο να περιμενουμε δυο χρονια γαι την αποφοιτηση της επομενης σειρας απο τις σχολες αστυφυλακων,αλλα και ο αριθμος αυτων ειναι μικροςκαι δεν καλυπτει την στελεχωση της ΕΛ.ΑΣ. Την κλαδοποιηση της ΕΛ.ΑΣ. που λυνει προβληματα διαχειρησης προσωπικου γιατι δεν την θελετε????….Γιατι εχετε μαθει στον δηθεν συνδικαλισμο,να ικανοποιειτε μικρα και ασημαντα προβληματα ΑΝΤΙ να λυσετε αυτα τα βασικα που τοσα χρονια δεν καταφερατε γιατι δεν θελατε και βαζετε εμποδια σε αλλους συνδικαλιστικους φορεις οταν βρισκουν λυσεις αντι να ειστε μαζι τους οπως η λογικη και ιθικη επιβαλει!!!!….Ελατε στην πραγματικοτητα και την λογικη και υπηρετειστε τον εργαζομενο αστυνομικο και αφηστε την παρασκηνιακη δημοσιοσχετιστικη φιλοσοφια που εξυπηρετει ειδικα και μεμονομενα συμφεροντα και οχι καθολικα δικαια!!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο