Π.Ο.Υ.Ε.Φ.: Συλλυπητήρια στην οικογένεια του υπαστυνόμου Γρηγόρη Χρυσού

0

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον ξαφνικό θάνατο του διοικητή της Εξωτερικής Φρουράς των Φυλακών Χανίων εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.).

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.) στο άκουσμα της είδησης του αιφνίδιου θανάτου του Διοικητή του Τ.Ε.Φ.Κ.Κ.«ΚΡΗΤΗ 1» Αγιάς Χανίων και πατέρα δύο παιδιών, Υπαστυνόμου Γρηγόρη Χρυσού, εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο θάνατος του ήταν τόσο ξαφνικός και άδικος, με αποτέλεσμα ο πόνος της απώλειας να γεμίσει με ανείπωτη θλίψη πέραν της φυσικής και την υπηρεσιακή του οικογένεια που, εκτός της Ελληνικής Αστυνομίας, ως δικό τους άνθρωπο θεωρούσαν και το σύνολο των συναδέλφων μας Εξωτερικών Φρουρών στο Τ.Ε.Φ.Κ.Κ. Χανίων, αφού ο εκλιπών επί σειρά ετών προσφέροντας πέραν του ήθους, της καλοσύνης και της συνέπειας του, άφησε παράλληλα μία μεγάλη παρακαταθήκη όσον αφορά την χρηστή διοίκηση στην Υπηρεσία μας.

Η οικογένεια της Εξωτερικής Φρουράς δεν ξεχνά ποτέ ανθρώπους που προσέδωσαν με την φυσική τους παρουσία τιμή και σεβασμό στην Υπηρεσία μας και μεταξύ άλλων θα μνημονεύει πάντοτε και την δική του μνήμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Γεώργιος Κωστίκας
Ο γ. γραμματέας, Γεώργιος Στιβακτάκης

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.