Οργισμένη ανακοίνωση από Κατεχάκη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πολιτική με ψέματα, δημαγωγία κι αλχημείες»

0

Μαίνεται ο ανένδοτος ανάμεσα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή αυτή τη φορά το ότι δεν δόθηκε έκτακτο επίδομα στα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας, όπως έγινε με τους στρατιωτικούς. Σε ανακοίνωση από την Κατεχάκη, γίνεται λόγος για «δημαγωγία» και «σύγκριση που δεν στέκει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ούτε τα χιόνια ούτε οι γιορτές εμποδίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ από το να σφάλλει. Είναι λέει ανάλγητη η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που δεν δίνει έκτακτο επίδομα στους ένστολους, ενώ το παίρνουν οι ένοπλες δυνάμεις.

Είναι σκέτη δημαγωγία, η σύγκριση δεν στέκει. Στρατός και Αστυνομία έχουν διαφορετικές παροχές, απολύτως μη συγκρίσιμες. Εξάλλου το Υπουργείο δεν έχει αποθεματικά ώστε να τα μοιράσει, όπως στην περίπτωση του ΥΠΕΘΑ. Τα έκανε γιλέκα, μηχανές, εξοπλισμό για να κάνει η Αστυνομία κι η Πυροσβεστική τη δουλειά τους και να αισθάνονται ασφαλείς οι ένστολοι και οι πολίτες.

Είναι πάλι ψέματα, με αλχημείες βγάζουν ότι οι δαπάνες στα υπουργικά γραφεία αυξήθηκαν. Λοιπόν δεν αυξήθηκαν, απλά στο Υπουργείο προστέθηκαν το πρώην μεταναστευτικής πολιτικής και η σωφρονιστική πολιτική.

Γιατί δημαγωγούν, με τζάμπα ευαισθησία;

Γιατί λένε ψέματα, μαγειρεύουν αριθμούς χωρίς ντροπή, χρονιάρες μέρες; Καλό κουράγιο και χρόνια πολλά σε όσους δουλεύουν τώρα, για την διάνοιξη δρόμων, για την διάσωση εγκλωβισμένων. Αυτοί ξέρουν ποιος τους νοιάστηκε, ποιος τους νοιάζεται, ποιος στέκεται δίπλα του τέτοιες ώρες.

Να έχουμε όλοι και όλες υγεία και καλή χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να δώσει άμεσα επίδομα 120 ευρώ στα Σώματα Ασφαλείας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.