Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής: Χειροπέδες σε… πολυμήχανους Γεωργιανούς «μπουκαδόρους» (photos)

0

Χειροπέδες σε δύο «επαγγελματίες» διαρρήκτες πέρασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., την ώρα μάλιστα που έβγαιναν από πολυκατοικία στην περιοχή του Ηρακλείου Αττικής.

Ο λόγος για δύο Γεωργιανούς «μπουκαδόρους», οι οποίοι λίγα λεπτά νωρίτερα είχανε επιχείρηση να διαρρήξουν διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Αγίου Νεκταρίου. Ωστόσο, κίνησαν τις υποψίες αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής (κωδ. 213-1) που εκείνη την ώρα πραγματοποιούσαν περιπολία στη περιοχή και ακολούθησε έλεγχος.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν του δράστες, τους πέρασαν χειροπέδες και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο όχημα που είχαν σταθμεύσει σε πολύ κοντινή απόσταση εντόπισαν διαρρηκτικά εργαλεία «passepartout». Μάλιστα, είχαν φροντίσει να κρύψουν επιμελώς τα διαρρηκτικά εργαλεία στη μηχανή του Ι.Χ. αυτοκίνητου, ώστε, σε τυχόν τυχαίο αστυνομικό έλεγχο να μην έχουν πρόβλημα.

Οι δύο δράστες οδηγήθηκαν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους. Δείτε φωτογραφίες από τον… εξοπλισμό των «μπουκαδόρων»!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.