Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής: Χειροπέδες σε ανήλικο Ρομά με… βαρύ ποινικό «βιογραφικό»

0

Μία ακόμη επιτυχία για την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής που χάρη στην επίμονη προσπάθεια και έρευνα, κατάφερε τα ξημερώματα της Τρίτης να «ξετρυπώσει» μία σπείρα «μπουκαδόρων» Ρομά, προχωρώντας σε μία σύλληψη.

Ας βάλουμε, όμως, τα πράγματα σε μία σειρά. Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν τρεις Ρομά προσέγγισαν πρατήριο υγρών καυσίμων στο Μαρούσι, ακινητοποίησαν και χτύπησαν τον υπάλληλο που εκείνη την ώρα εργάζονταν και του απέσπασαν όσα χρήματα είχε πάνω του. Ο υπάλληλος κατάφερε να ειδοποιήσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης και σήμανε συναγερμός.

Στο σημείο έσπευσαν πληρώματα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής και ξεκίνησαν αναζητήσεις στις γύρω περιοχές, έχοντας την περιγραφή των δραστών από τον υπάλληλο του βενζινάδικου. Να σημειώσουμε ότι ανάμεσα τους βρίσκονταν και μια γυναίκα, η οποία εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 02:40 το κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώνεται για διάρρηξη σε κάβα ποτών και ξηρών καρπών στο Νέο Ηράκλειο. Επί τόπου σπεύδουν ξανά πληρώματα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής και εντοπίζουν σε κοντινή απόσταση από την κάβα, τους τρεις Ρομά που επιχειρούν να διαφύγουν. Στην οδό Θράκης, τελικά, καταφέρνουν να εγκλωβίσουν και να συλλάβουν ένα άτομο.

Όπως αποδείχτηκε κατά την προανάκριση, ήταν μέλος της ίδιας σπείρας που λήστεψε το βενζινάδικο, καθώς αναγνωρίστηκε και από τον υπάλληλο του πρατήριο υγρών καυσίμων. Πρόκειται για ανήλικο Ρομά, ήδη σεσημασμένο για κλοπές και ληστείες, που θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.