Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά: Βούτηξαν με αυτοθυσία στη θάλασσα και έσωσαν ταξιτζή (pics & vid.)

0

Τη ζωή ενός οδηγού ταξί, ο οποίος έπεσε το μεσημέρι του Σαββάτου στη θάλασσα με το επαγγελματικό όχημά του, έσωσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 12.35, όταν ένα ταξί έπεσε με ταχύτητα μέσα στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα στην Πύλη Ε7, ενώ συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σήμερα Σάββατο 14-03-2020 και περί ώρα 12:35 οι συνάδελφοι μας, Υπαρχ/κας Λεωντακιανάκος Ιωάννης και Αστ/κας Αλεξανδρόπουλος Δημήτριος που υπηρετούν στην ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά στη Β’ Αλλαγή, με αυταπάρνηση, αυτοθυσία και επαγγελματισμό τηρώντας τον όρκο τους για την προστασία των πολιτών, αψηφώντας τον όποιο κίνδυνο, για την σωματική τους ακεραιότητα αλλά και για την ίδια τους της ζωή, χωρίς δεύτερη σκέψη βούτηξαν στα παγωμένα νερά στο λιμάνι του Πειραιά στην Πύλη Ε7 και απεγκλώβισαν -διέσωσαν άντρα ο οποίος πριν λίγο έπεσε με το αυτοκίνητο (ταξί) στη θάλασσα.

Τις δύσκολες ημέρες που ζούμε με τον κίνδυνο της διάδοσης και εξάπλωσης του φονικού ιού στη χώρα μας, κάποιοι εργαζόμενοι δεν μπορούν να μείνουν με τις οικογένειες τους και έχουν ταχθεί να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την προστασία του πολίτη που υπηρετούμε.

Είμαστε υπερήφανοι για το αξιόμαχο των συναδέλφων μας και το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι Συγχαρητήρια. Το ίδιο επιβάλλεται να πράξει κι η Πολιτεία.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Σπυρίδων Λιότσος
Η γ. γραμματέας, Αργυρώ Μαλαχία

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.