«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»: Τι συζητήθηκε με τον Διευθυντή Αστυνομίας Ηρακλείου

0

Συνάντηση με τον Διευθυντή Αστυνομίας Ηρακλείου Κρήτης, ταξίαρχο Νικόλαο Σπυριδάκη, είχε αντιπροσωπεία της συνδικαλιστικής παράταξης «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» με αντικείμενο συζήτησης τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αστυνομικό προσωπικό του νομού.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης

Την Παρασκευή 07/05/21 αντιπροσωπεία της Συνδικαλιστικής Παράταξης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή της Δ.Α. Ηρακλείου Ταξίαρχο κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ Νικόλαο, για ζητήματα που αφορούν το αστυνομικό προσωπικό του νομού μας.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν, τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν.Η. και αντιπρόσωποι της ΠΟΑΣΥ ΚΕΝΔΡΙΣΤΑΚΗΣ Κωνσταντίνος και ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Εμμανουήλ, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν.Η. ΧΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ Αναστάσιος και ο αντιπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ ΔΡΑΚΑΚΗΣ Αντώνιος.

Συζητήθηκαν προβλήματα σχετικά με την πανδημία και την προστασία των συναδέλφων μας από τον ιό, θέματα εφαρμογής των προβλεπόμενων διατάξεων σχετικά με τον «χρόνο εργασίας» του προσωπικού αλλά και συνθηκών εργασίας. Ζητήθηκε η ενίσχυση αστυνομικών τμημάτων Αερολιμένα και Χερσονήσου εν όψει της νέας καλοκαιρινής σεζόν με προσωπικό εκτός της Διεύθυνσης μας, αλλά και η ενίσχυση όλων των υπηρεσιών που παρουσιάζουν ελλείψεις.

Ο κ. Διευθυντής της Δ.Α. Ηρακλείου μας ενημέρωσε ότι έχουν δοθεί σαφής εντολές προς τις υφιστάμενες υπηρεσίες για την τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων προστασίας, σύμφωνα και με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Επίσης μας ενημέρωσε ότι γίνονται προσπάθειες για την ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών, λόγω της καλοκαιρινής περιόδου από συναδέλφους έκτος της Δ.Α. Ηρακλείου και μας διαβεβαίωσε ότι με τις φετινές μεταθέσεις, πρόθεση του είναι να ενισχυθούν οι υπηρεσίες που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη έλλειψη προσωπικού.

Συμφωνήθηκε η αμοιβαία συνεργασία προκειμένου να δοθούν λύσεις, σε ζητήματα που αφορούν την Ομάδα Πεζών Περιπολιών της Διεύθυνσης μας. Όσον αφορά τα εργασιακά προβλήματα ο κ. Διευθυντής της Δ.Α. Ηρακλείου, μας διαβεβαίωσε πως θα δοθούν σαφής οδηγίες προς τις υφιστάμενες υπηρεσίες με σκοπό τη τήρηση των προβλεπόμενων διατάξεων.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και ευχαριστούμε το κ. Διευθυντή της Δ.Α Ηρακλείου, για την πρόθεση του να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλλει, προκειμένου να συνδράμει στην επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τους συναδέλφους μας.

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.