Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες από τη δολοφονία τριών μεταναστριών στο Διδυμότειχο

0

Για ένα από τα αγριότερα εγκλήματα που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ κάνουν λόγο οι αστυνομικοί που ερευνούν την άγρια δολοφονία τριών μεταναστριών, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές το μεσημέρι της Τετάρτης σε παραποτάμια περιοχή στην περιοχή Πραγγί Διδυμότειχου.

Πληροφορίες της HuffPost Greece αναφέρουν ότι από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως το πρώτο θύμα είναι ηλικίας από 15 έως 20 ετών, το δεύτερο ηλικίας από 18 έως 25 ετών και το τρίτο από 20 έως 30 ετών. Η γυναίκα που ήταν από 20 έως 30 ετών βρέθηκε σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από τις άλλες δύο γυναίκες και ήταν αυτή που δέχθηκε τις περισσότερες μαχαιριές, ενδεχομένως γιατί έδωσε μάχη με το δολοφόνο της ή πήγε να ξεφύγει.

Η γυναίκα μεταξύ 18 έως 25 βρέθηκε δεμένη πισθάγκωνα. Και τα τρία θύματα είναι ασιατικής καταγωγής και φέρουν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Μακροσκοπικά ο ιατροδικαστής έκρινε ότι ο θάνατός τους προήλθε πριν από τρεις έως πέντε ημέρες.

Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν δύο μαχαίρια, που εξετάζονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Την έρευνα έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ορεστιάδας. Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ. είναι για άγνωστο λόγο οι άτυχες γυναίκες να ήρθαν σε αντιπαράθεση με το λαθροδιακινητή τους, ο οποίος τις έφερνε στην Ελλάδα.

Του Αλέξανδρου Καλαφάτη

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.