Οι ευχές της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Αττικής στον απερχόμενο και στον νέο αρχηγό του Σώματος

0
Ένα «μεγάλο ευχαριστώ» στον Κωνσταντίνο Τσουβάλα και μία επισήμανση ότι «θα είμαστε αρωγοί» στο πλευρό του Αριστείδη Ανδρικόπουλου, έχει η ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Αττικής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ως Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Αττικής, στον απερχόμενο Αρχηγό μας, Αντιστράτηγο κ. Τσουβάλα Κωνσταντίνο, ευχόμαστε να έχει υγεία, δύναμη και τύχη στη ζωή του και εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά του στην κοινωνία και την Αστυνομία.

Στον νέο μας Αρχηγό, Αντιστράτηγο κ. Ανδρικόπουλο Αριστείδη, που ανέλαβε την ηγεσία του Σώματος σε μία δύσκολη χρονική στιγμή για τη Χώρα μας, λόγω της τραγικής απώλειας δεκάδων συνανθρώπων μας από τη λαίλαπα της φωτιάς στο Μάτι Αττικής, ευχόμαστε να έχει επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Να είναι πάντα δυνατός και με το ίδιο σθένος και αγωνιστικότητα, που πάντα τον διέκριναν ως Αξιωματικό και συνδικαλιστή, να προσπαθήσει για μία Αστυνομία σύγχρονη και δημοκρατική που θα σέβεται και θα προασπίζει τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών αλλά ταυτόχρονα θα σέβεται τα εργασιακά δικαιώματα των αστυνομικών, χωρίς αυτοί να γίνονται τα εξιλαστήρια θύματα προς εκτόνωση της κοινωνίας, των περιστάσεων και των γεγονότων.

Στην προσπάθεια του αυτή θα είμαστε αρωγοί με επισημάνσεις, προτάσεις και λύσεις.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος, Βασίλειος Βράντζας
Ο Γ.Γ., Κανέλλος Νικολάου

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.