Οι διαταγές αποσπάσεων 1/7 εως 31/8 σε Έβρο και νησιά ανατολικού Αιγαίου

0

Ενημέρωση από την ΠΟΣΥΦΥ:

Εκδόθηκαν σήμερα 14/6 διαταγές του Αρχηγείου που αφορούν την απόσπαση αστυνομικής δύναμης για τα διαστήματα απο 1/7 εως 31/8 σε Έβρο και νησιά του Ανατολικού Αιγαίου για την αντιμετώπιση και διαχείριση των μεταναστευτικών ροών.

Η ΠΟΣΥΦΥ ήδη έθεσε στην Ηγεσία το ζήτημα της ανανέωσης της αποσπασμένης δύναμης και του προβλήματος που ανακύπτει λόγω προεκλογικής περιόδου.

Το Αρχηγείο διατάσσει πλεόν την αντικατάσταση της δύναμης ΚΑΝΟΝΙΚΑ και για το λόγο των εκλογικών καταλόγων, απαιτείται καθορισμός αυτής της δύναμης άμεσα.

Προσοχή στις προθεσμίες υποβολής των αιτημάτων των ενδιαφερομένων.

Εως 15/6 το πρωί η προθεσμία.

Κάθε άλλη διατύπωση περί παράτασης 15ημέρου των ήδη αποσπασμένων δεν ευσταθεί.

Ενίσχυση Δ/νσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης – Ορεστιάδας από 1/7/2019 εως 31/8/2019

alex1

Ενίσχυση Δ/νσεων Αστυνομίας Λέσβου – Σαμου – Χίου – Β΄Δωδ/σου  από 1/7/2019 εως 31/8/2019

anatolik

al2

Ενημερώνουμε πλέον με εγκυρότητα για το τι θα γίνει με τις αποσπάσεις. Ως ΠΟΣΥΦΥ εδώ και καιρό έχουμε ζητήσει εγγράφως απο την Ηγεσία μας να διευκρινίσει για το αν θα δοθεί παράταση των αποσπασμένων ή αν θα γίνει κανονικά η αντικατάσταση. Με συνέπεια και εγκυρότητα ενημερώνουμε πως τελικά οι αποσπάσεις θα γίνουν κανονικά στην ώρα τους. Ήδη το Αρχηγείο ζητά τα αιτήματα των ενδιαφερομένων με τις σημερινές σχετικές διαταγές στις οποίες περιγράφονται και τα διαστήματα. Ειναι καλό λοιπόν να μην προτρέχουμε, και να μην μπαίνουμε στη λογική ποιος θα ενημερώσει πρώτος ή δεύτερος. Δεν ειναι λοιπόν τα αντανακλαστικά αυτά που έχουν προτεραιότητα αλλά η έγκυρη πληροφόρηση. ΥΓ Στην εποχή μας με την εξέταση DNA , και ο πατέρας και η μάνα, ειναι μοναδικοί.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.